L’ONG Mans Mercedàries avui preguem per l’ànima de la María Vicente, Mercedària Missionera que, ahir dilluns va morir per causa del coronavirus.

La María Vicente va ser directora de l’escola LA MERCÈ de Martorell durant molts anys, i a moltes de les que avui som exalumnes del nostre centre de Martorell va saber educar en la solidaritat, la generositat i l’amor als altres.

La María va estar molts anys treballant en altres comunitats, Sant Feliu, Valladolid (en un barri de risc social on les mercedàries tenien un centre infantil)… ara, la María estava estava a la comunitat de Zarzaquemada a Leganés (Madrid) ajudant a la parròquia d’un barri molt humil.

Tota la seva vida l’ha dedicat a ajudar els altres, amb alegria i amb el seu tarannà dinàmic i incansable. Una persona que no s’aturava mai, una persona que tot ho veia en positiu, una persona que no tenia mai un no per als altres.

La María Vicente va ajudar molt a l’ONG Mans Mercedàries en els seus inicis, va voler donar-la a conèixer a les reunions intermercedàries de Peñascales (Madrid). Va animar molt les tasques de l’ONG i els seus projectes i va voler transmetre la solidaritat que l’ONG Mans Mercedàries duia a terme en els seus camps de treball a totes les congregacions mercedàries d’Espanya.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar el condol a tota la nostra família de Mercedàries Missioneres, a la Casa General, a la Casa Provincial, a totes les comunitats i molt especialment a la comunitat de Leganés.

Resarem per la seva ànima i donem gràcies per tot el temps que l’hem tingut amb nosaltres.

Descansa en Pau María. T’estimem.

No Comments

Post a Comment

Translate »