L’ONG Mans Mercedàries al Servei Comunitari de 4t d’ESO de l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu

Avui, les noies i nois del Servei Comunitari de 4t d’ESO de l’Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, han explicat l’origen i els projectes de l’ONG Mans Mercedàries a les aules d’Educació Infantil i Primària. Els alumnes de Servei Comunitari han volgut que cadascun dels Projectes que duu a terme la nostra ONG amb l’ajut de totes les nostres escoles arribés a tots els alumnes que tant treballen la Solidaritat.

A la tarda els alumnes de Servei Comunitari han muntat el mural de Nadal a l’entrada de l’escola amb fotografies del Camp de Treball de l’ONG a Moçambic perquè el cap de setmana el puguin veure les famílies que aniran a celebrar el Nadal a l’escola. També han volgut posar el vídeo de Moçambic’19 a l’entrada del col·legi, perquè constantment la gent que vagi a celebrar el Nadal en Família, pugui visualitzar el projecte Moçambic’19.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar i agrair a totes les noies i nois del Servei Comunitari de 4t d’ESO pel seu gran esforç fent difusió de l’ONG a tota la seva escola de Sant Feliu, i també els volem agrair aquest mural de Publicitat Solidària perquè totes les famílies puguin conèixer i entendre les necessitats d’ajut a l’Àfrica.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

No Comments

Post a Comment

Translate »