L’ONG MANS MERCEDÀRIES A MARTORELLETRES

Avui dia 20 de gener, la Josefina Canals, directora del Programa de Ràdio Martorelletres, ha donat veu a l’ONG Mans Mercedàries en la crida Solidària per acabar l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Com tots sabeu, el programa de Martorelletres, es un programa de literatura i poesia local, amb comentaris i entrevistes sobre l’activitat literària de Martorell. Martorelletres, cada dijous d’11.00 a 12.00h,  vol ser la veu dels escriptors i escriptores que presenten les seves obres a casa nostra. Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Martorell i el Servei Local de català.

l’ONG Mans Mercedàries hem estat convidats al programa d’avui per explicar l’Exposició Fotogràfica de Kenya’21 que esta exposada a la Biblioteca Municipal de Martorell des de primers de gener de 2022. A més de fer l’explicació del 26è Camp de Treball de Kenya , la Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries, ha aprofitat per fer una CRIDA SOLIDARIA PER ACONSEGUIR FONS PER ACABAR L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI.

També hem pogut explicar el 28è Camp de Treball de Kenya del proper estiu, en el qual esperem poder inaugurar l’Escola Lutgarda ja acabada. D’aquesta manera les nenes i nens del barri d’Ongata Rongai tindran una Escola amb Educació Infantil i Educació Primària.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Josefina Canals per la seva implicació en aquest Projecte de Kenya i per haver-nos permès ser veu que crida a la generositat de tothom.

MOLTES GRÀCIES JOSEFINA PER LA TEVA SOLIDARITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »