L’ONG MANS MERCEDÀRIES A MARTORELLETRES

Avui dia 12 de gener, la Josefina Canals, directora del Programa de Ràdio Martorelletres, ha donat veu a l’ONG Mans Mercedàries per poder explicar el Projecte acabat de  l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

Com tots sabeu, el programa de Martorelletres, es un programa de literatura i poesia local, amb comentaris i entrevistes sobre l’activitat literària de Martorell. Martorelletres, cada dijous d’11.00 a 12.00h,  vol ser la veu dels escriptors i escriptores que presenten les seves obres a casa nostra. Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Martorell i el Servei Local de Català.

l’ONG Mans Mercedàries hem estat convidats al programa d’avui per explicar l’Exposició Fotogràfica de Kenya’22 que esta exposada a la Biblioteca Municipal de Martorell des de primers de gener de 2022, i que s’inaugurarà oficialment el proper dijous dia 19 de gener a les 6h de la tarda pel Regidor de Cultura l’Andreu González Castro. I per parlar de la inauguració de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai que vam poder fer el passat estiu 2022, amb les obres acabades gràcies a la generositat de moltes persones que van ajudar a fer realitat aquest Projecte.

També hem pogut explicar el 29è Camp de d’Angola del proper estiu, en el qual esperem poder acabar la segona fase de l’Escola Irma Palacios de Bemfica-Luanda. D’aquesta manera les nenes del barri de Bemfica que no van a Escola, podran estar escolaritzades igual que ho estan els nens del barri.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Josefina Canals per la seva implicació en aquest Projecte de Kenya i per haver-nos permès ser veu que crida a la generositat de tothom.

MOLTES GRÀCIES JOSEFINA PER LA TEVA SOLIDARITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »