L’ONG MANS MERCEDÀRIES A MARTORELL TV

NOTÍCIA A MARTORELL TV

Avui dia 28 de juny Martorell TV ha entrevistat a l’ONG Mans Mercedàries per parlar del Camp de Treball d’Angola’23.

La  Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries i voluntària del 29è Camp de Treball d’Angola’23, ha explicat a Martorell TV el Projecte que l’ONG Mans Mercedàries durà a terme els propers mesos de juliol i agost a Angola.

PROJECTE ANGOLA’23

 Com tothom sabeu el Projecte d’Angola’23 és la finalització de la segona fase de  l’Escola «Irma Palacios» de Bemfica-Luanda. Una Escola per a nenes que no tenen possibilitat d’estudiar perquè són de famílies molt pobres, i aleshores són solament els nens els  qui van a escola. El Projecte de les nostres Mercedàries servirà per poder escolaritzar les nenes del barri de Bemfica i també servirà com a Centre d’Alfabetització de les dones del barri.

  Les Voluntàries i Voluntaris que formem el 29è Camp de Treball d’Angola’23 serem: Joao Neves, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell i Marta Palomares (socis/es i padrins/es de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell); Clàudia Chacón (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat); Blanca Oñate (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Barcelona-Provença); i  Ton Toset i Montse Torras (socis, padrins i membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes i professors del Col·legi la Mercè de Martorell)                                                                                   

El proper dia 6 de juliol els membres del 29è Camp de Treball Angola’22 marxem cap Angola fins el dia 5 d’agost.

El nostre Camp de Treball estarà dividit en dos blocs:

 1.-Una primera part del Camp de Treball estarem a l’Orfenat Kudielela a Vila Matilde, fent treballs lúdico-educatius amb  els nens i joves de l’orfenat, i pintant i decorant les parts noves d’espais de Kudielela.

 2.- Una segona part del nostre Camp de Treball serà al barri de Bemfica a Luanda, fent treballs lúdico-educatius amb les nenes i nens del barri de Bemfica, i pintant i decorant l’Escola «Irma Palacios».

Portarem els nostres equipatges plens de tot el material que moltíssimes persones generoses ens heu donat: xandalls i material esportiu, roba, sabates,i calçat esportiu, material escolar, peluixos, regals per a les nenes i nens de l’Escola i de l’Orfenat Kudielela, medicaments, portàtils per a l’aula d’informàtica…i sobretot els portem plenes d’ il·lusió.  La il·lusió de pensar que podrem acabar les obres de l’Escola «Irma Palacios»  aquest estiu a Angola, i que podrem fer la gran inauguració de l’Escola.

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a tots els mitjans de comunicació i de difusió que durant aquest curs ens heu donat VEU SOLIDÀRIA per poder arribar tothom.

Moltíssimes gràcies perquè ens heu ajudat a fer difusió del nostre Projecte de la construcció de la segona fase de l’Escola «Irma Palacios» del barri de Bemfica a Luanda (Angola)

Moltíssimes gràcies perquè heu donat veu a les nostres crides solidàries cada vegada que ho hem necessitat.

Moltíssimes gràcies Rosa, la Mary i el Manel, tot l’Equip de TV Martorell,  per fer-nos DIFUSIÓ SOLIDÀRIA.

MOLTES GRÀCIES MARTORELL TV

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »