L’ONG MANS MERCEDÀRIES A L’ESCOLA OBERTA LA MERCÈ MARTORELL

ALBUM DE FOTOS

Avui dia 1 de març, el Col·legi la Mercè de Martorell ha tornat a obrir Portes per convidar les famílies i amics a visitar el nostre Centre.

A les 6h de la tarda l’Escola s’ha començat a omplir d’alumnes i famílies que volien visitar tota l’Escola. Els alumnes, com cada any, acompanyaven les seves famílies a les seves aules per mostrar tots els treballs fets durant el curs.

Com cada any, l’ONG Mans Mercedàries hem posat la nostra Parada Solidària al Pati del Sagrat Cor. I també com cada any alumnes de 6è de Primària ens han ajudat a la Parada Solidària. La Valeria, el Gerard, el Miquel,  el Dani, el Vador, i la Júlia han treballat  durant tota l’Escola Oberta per ensenyar tots els productes de la Parada Solidària per ajudar Moçambic, i la Júlia, per ambientar la Parada Solidària ha volgut fer un rètol de les Mans Mercedàries.

En aquest any de celebració dels 25 Anys, l’ONG Mans Mercedàries hem ambientat l’Escala Principal de la nostra Escola amb les samarretes de l’ONG Mans Mercedàries de tots aquests 25 Anys, també hem posat un cartell gegant dels 25 Anys, amb pintures dels alumnes de Primària. Al Pati del Sagrat Cor hem pogut mostrar la feina feta durant aquests 25 Anys amb els RollUps dels Projectes i dels Camps de Treball de l’ONG Mans Mercedàries.

Molts exalumnes també han volgut tornar a l’Escola en aquesta Jornada de Portes Obertes i el  Col·legi s’ha omplert de gom a gom. Han tornat a l’Escola exalumnes de moltíssimes promocions, que els agrada tornar  a l’Escola per recordar temps passats.

El Pau Prim, exalumne del Col·legi la Mercè Martorell, jugador del Barça i col·laborador de l’ONG Mans Mercedàries ha volgut venir a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries per tenir la samarreta dels 25 Anys. I ha vingut amb companyes i companys de la seva promoció, i amics que han volgut conèixer la nostra Escola.

La Marta Knight, exalumna del Col·legi la Mercè Martorell, Cantant professional i col·laboradora de l’Ong Mans Mercedàries, també ha volgut tornar a l’Escola després dels anys, amb amics ha visitat el Centre i ha vingut a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries i s’ha fet una fotografia amb el Cartell del Concert Solidari que ens va fer un any per Àfrica.

El Pau Bertrán, exalumne del Col·legi la Mercè Martorell, soci de l’ONG Mans Mercedàries i Voluntari del 30è Camp de Treball que l’ONG Mans Mercedàries farem el proper estiu a Moçambic, també ha volgut venir a la Parada Solidària de l’ONG amb companyes i companys de la seva promoció i amb amigues que han volgut visitar la nostra Escola.

El Jordi Escoda, exalumne del Col·legi la Mercè Martorell, col·laborador i tècnic informàtic de l’ONG Mans Mercedàries i membre del grup de Música «Baratos» que ens van fer el Concert Solidari dels 25 Anys per Àfrica, també ha vingut a la nostra Parada Solidària amb tota la seva família que formen part de la nostra Escola.

L’Albert  Batllevell, exalumne i mestre del Col·legi la Mercè Martorell, soci de l’ONG Mans Mercedàries, voluntari del Camp de Treball Moçambic 2005, membre de la Junta Directiva del Club de Bàsquet La Mercè de Martorell  i membre del grup de Música «Glutis» que ens van fer el Concert Solidari dels 25 Anys per Àfrica, també ha vingut a la nostra Parada Solidària amb tota la seva família que formen part de la nostra Escola.

Han estat moltes les persones que s’han apropat a la Parada Solidària per tenir una de les samarretes dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, o artesania de les Cosidores Solidàries de Molins de Rei i per poder fer els seus donatius per a Moçambic, destinats al Projecte  del Centre Educatiu  «Irma Maria Abella» a Beira, i al Programa de Beques Universitàries al tercer Món.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes i tots els alumnes de l’Escola que han treballat de manera solidària per a Moçambic, especialment els alumnes de 6è de Primària que han ajudat a la Parada Solidària, també volem donar les gràcies a totes i tots els exalumnes que ens han vingut a visitar, volem agrair també la implicació de l’Equip Directiu i del Professorat ; i finalment volem donar les gràcies a totes les persones que heu visitat la Parada Solidària i heu fet els vostres donatius per a Moçambic i les Beques.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »