L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LES FESTES DEL ROSER

Avui diumenge  dia 10 d’octubre, ha tingut lloc a la Plaça de la Vila de Martorell, la Fira del Roser i la Trobada de Puntaires.

Degut al protocol Covid, moltes de les parades d’artesania i de menjar que altres anys ocupaven la majoria de l’espai de la Fira del Roser, no han pogut assistir a l’acte, però si que moltes botigues de la Vila del nostre poble i la botiga Solidària de l’ONG Mans Mercedàries ens hem trobat per festejar aquest diumenge de Festes del Roser.

Davant del Círcol la Sílvia Companyó i el seu equip de la Regidoria de Cooperació han posat, com cada any,  la parada de magnètics artesans. Molts nens i nenes i també moltes persones grans, han volgut fer el seu magnètic amb motius del Pont del Diable de Martorell.

També davant del Círcol, l’ONG Mans Mercedàries hem posat la Botiga Solidària de Cava, Samarretes i Magnètics fets amb plaques de cava. Ha estat moltíssima la gent que ha vingut a buscar cava i samarretes i ha fet els seus donatius pe ajudar al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries, la construcció de «la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya». També hem fet una petita exposició fotogràfica del 26è Camp de Treball de Kenya del passat estiu, de manera que totes les persones que ens han vingut a visitar, han pogut fer un tomb per Ongata Rongai i han pogut veure les nenes i els nens de l’Escola Lutgarda, i totes les millores fetes gràcies a la generositat de moltíssimes Mans Solidàries.

Al davant de l’Ajuntament hi havia la trobada de puntaires, amb menys participants que en altres anys, per causa del Covid, però les puntaires han fet moltes demostracions del seu art de fer puntes de coixí, movent amb rapidesa i perfecció els boixets.

A la Sala d’Exposicions del Círcol, hi havia la gran exposició de les Puntaires, Obres d’Art totes fetes amb puntes de coixí, que tothom hem pogut admirar.

Moltíssima gent del poble ens ha vingut a visitar i a fer els seus donatius, socis i padrins de l’ONG, alumnes de la nostra Escola de la Mercè i  també el Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i les Regidores i Regidors del nostre poble….i algú molt especial, el monologuista Vaquero que aquesta tarda actuarà al Teatre de el Progrés i que ha passat per la botiga solidària de l’ONG.

Ha estat moltíssima la gent que ha ocupat les terrasses de bars i granges de la Vila, primer per esmorzar i després per fer un vermut…mentre podíem escoltar música d’arreu del món.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que avui ens heu vingut a visitar i ens heu fet un donatiu per a Kenya, i volem agrair molt especialment a la Sílvia Companyó l’organització de la Fira del Roser d’avui diumenge, la seva dedicació i el seu suport a tots els que avui érem allà fent alguna activitat per celebrar la nostra tradicional Festa del Roser.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »