L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LES FESTES DEL ROSER

ÀLBUM DE FOTOS

Avui diumenge  dia 8 d’octubre, ha tingut lloc a la Plaça de la Vila de Martorell, la Fira del Roser i la Trobada de Puntaires.

Davant del Círcol, l’ONG Mans Mercedàries hem posat la Parada Solidària del Cava dels 25 Anys, les Samarretes dels 25 Anys,  magnètics fets amb plaques de cava i també dels productes d’artesania confeccionats per les Cosidores Solidàries de Molins de Rei, una de les quals, la Marisa ens ha vingut a ajudar a la Parada Solidària.

Ha estat moltíssima la gent que ha vingut a buscar cava i samarretes i ha fet els seus donatius pe ajudar al Projecte de l’ONG Mans Mercedàries, la construcció del «Centre Educatiu» a Beira-Moçambic

També s’ha pogut visitar l’ exposició fotogràfica del 29è Camp de Treball d’Angola’23 del passat estiu, de manera que totes les persones que ens han vingut a visitar, han pogut fer un tomb per Vila Matilde, han pogut conèixer els nens de l’Orfenat Kudielela, han vist imatges dels tallers fets amb tots els nens aquest estiu, les excursions a les cataractes de Kalandula i del Kwanza, i el castell dels «Xiquets de Kudielela». També han pogut veure l’Escola «Irma Palacios» de Benfica, el Projecte de l’ONG Mans Mercedàries.

Aquest any hem tingut la sort de tenir la visita especial de la Josefina Cortadella, la Mercedària Missionera de Kudielela, i que és aquí per visites mèdiques. I la nostra Regidora de Cooperació la sra. Àngels Soria que  ha fet de guia a algunes de les persones que visitaven l’Exposició de Fotografies d’Angola’23.

Al davant de l’Ajuntament hi havia la trobada de puntaires, que  han fet moltes demostracions del seu art de fer puntes de coixí, movent amb rapidesa i perfecció els boixets.

Moltíssima gent del poble ens ha vingut a visitar i a fer els seus donatius, socis i padrins de l’ONG, alumnes de la nostra Escola de la Mercè i  també el Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell i les Regidores i Regidors del nostre poble.

Ha estat moltíssima la gent que ha ocupat les terrasses de bars i granges de la Vila, primer per esmorzar i després per fer un vermut.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a totes les persones que avui ens heu vingut a visitar i ens heu fet un donatiu per a Àfrica, moltes gràcies al nostre Ajuntament de Martorell per al seu suport constant, a les cosidores Solidàries de Molins de Rei volem fer un agraïment especial per la seva solidaritat i ajut, i finalment també volem donar les gràcies a MartorellTV per la seva difusió Solidària.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »