L’ONG MANS MERCEDÀRIES a les Festes de SANT RAMON

Ahir, 31 d’agost diada de Sant Ramon,  com cada any, la població de Sant Ramon (La Segarra) celebrava els actes principals de la Festa Major.

D’aquests actes destaca la Solemne Concelebració Eucarística que es va celebrar a l’Església del Monestir Mercedari de Sant Ramon i que ahir va ser presidida pel Mons. Xavier Novell i Gomà, Bisbe de Solsona, i que va comptar entre d’altres personalitats amb la presència de L’Elsa Artadi i Vila, Consellera de la Presidència i portaveu del Govern.

Els Mercedaris de Sant Ramon, a més van organitzar la visita al Monestir, de manera que durant tot el dia, tothom va poder visitar, l’església, el claustre… i va poder venerar i  deixar un ciri a  Sant Ramon.

Al Claustre del Monestir, van haver diferents exposicions sobre el Món Mercedari. Una d’aquestes exposicions va ser la del 24è Camp de Treball de l’ONG MANS MERCEDÀRIES realitzat a Angola aquest estiu.

Va ser molta la gent que visitant el claustre es va interessar per la nostra exposició i el treball que fan les Mercedàries i el recolzament que duem a terme des de la nostra ONG.

Els membres de l’ONG vam poder participar al dinar de Sant Ramon que es va fer al menjador del Monestir.

No Comments

Post a Comment

Translate »