L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LA FIRA DE LA SOLIDARITAT I LA INTERCULTURALITAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Avui divendres dia 13 d’octubre ha tingut lloc la Fira de la Solidaritat a Sant Feliu de Llobregat.

Alumnes de 4t d’ESO d’Aprenentatge Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, la Jana, la Irene, l’Alba, la Montse, l’Anna, el Pedro, l’Eric i l’Asiel; acompanyats per l’Encarna Hernández, Coordinadora d’Aprenentatge Servei de l’Escola i Coordinadora Pedagògica de la FEM, han organitzat un matí de Maquillatges Solidaris a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries.

Els/les  alumnes de 4t d’ESO d’ApS: han preparat el Taller de Màscares i Maquillatges per a la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat. L’Objectiu del taller era que les nenes i nens entressin a la parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries i després de fer un tomb per l’exposició fotogràfica d’Angola’23 de l’ONG Mans Mercedàries, on es podia veure el projecte que les voluntàries i voluntaris del 29è Camp de Treball han dut a terme aquest estiu passat a Angola; poguessin pintar una màscara, fer-se un maquillatge Solidari i a l’acabar el taller poguessin fer una donació a les Guardioles per al Projecte de la construcció del Centre Educatiu de Beira-Moçambic, el nou projecte de l’ONG Mans Mercedàries.

Els Tallers Solidaris i la parada de l’ONG Mans Mercedàries ha estat molt visitats durant tot el matí,  han passat moltes famílies de l’Escola i molta gent de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. També ens han vingut a visitar i a ajudar la Clàudia Chacón (exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu i padrina de Katembe- Moçambic i de Kudielela-Angola) i el seu germà el Pol Chacón (exalumne del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i padrí de Katembe i voluntari del 30è Camp de Treball a Moçambic’24), tots dos fills de l’Encarna Hernàndez.

La regidora de Cooperació la Sra. Núria Carrera, ha visitat totes les Entitats de Cooperació, i també ha vingut a conèixer el nou projecte de l’ONG Mans Mercedàries a Moçambic.

Els Tallers Solidaris dels/les alumnes d’aprenentatge Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè han estat un èxit, durant tot el matí hi ha hagut cues de canalla i famílies per fer-se un maquillatge solidari i  pintar una màscara.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar els/les alumnes  de 4t d’ESO d’Aprenentatge Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, per la seva iniciativa solidària dels Tallers de Maquillatge per a Moçambic, i els volem donar les gràcies per la seva generositat, dedicació i esforç; també volem aprofitar per agrair a l’Encarna Hernández tota la coordinació del Taller Solidari. També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per al seu suport Solidari amb els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries, moltes gràcies també al Sergio Torres, el tècnic de cooperació, per ajudar-nos i facilitar-nos tota la part tècnica de cooperació i felicitar-lo pel gran èxit de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat. I finalment agrair també la solidaritat de totes les nenes i nens i les seves famílies que han participat en els Tallers.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »