L’ONG MANS MERCEDÀRIES A LA FIRA DE LA SOLIDARITAT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

         Avui dissabte dia 24 d’octubre ha tingut lloc la Fira de la Solidaritat a Sant Feliu de Llobregat.

Alumnes de 4t d’ESO d’Aprenentatge Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, acompanyats per l’Encarna Hernández, Coordinadora d’Aprenentatge Servei de l’Escola i Coordinadora Pedagògica de la FEM, han organitzat un matí de Maquillatges i Màscares Solidàries a la Parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries.

A les 9h del matí les alumnes: Maria Navarro, Daiana Soto, Berta Rovira, Emma Santamarina, i Laura Revollo; i l’alumne: Andrés Lara, tots alumnes de 4t d’ESO, han començat a preparar el Taller de Màscares i Maquillatges per a la Fira de la Solidaritat. L’Objectiu del taller era que les nenes i nens entressin a la botiga Solidària de l’ONG Mans Mercedàries i després de fer un tomb per Kenya mirant l’Exposició Fotogràfica del 26è Camp de Treball a Ongata Rongai (Kenya), poguessin pintar una màscara, fer-se un maquillatge Solidari i a l’acabar el taller poguessin fer una donació a les Guardioles per al Projecte de la construcció de la segona fase de  l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

Han estat moltíssims els nens i nenes que han passat per la parada Solidària de l’ONG Mans Mercedàries i que han pogut fer-se maquillatges i han pogut pintar màscares.  Els alumnes de 4t d’ESO no han parat ni un sol moment fent maquillatges i ajudant a pintar als més petits. I s’ho han passat molt bé.

Totes les nenes i nens del Taller Solidari han rebut com a record un punt de llibre de l’ONG Mans Mercedàries i es podien emportar a casa la màscara que ells mateixos havien pintat.

Els Tallers Solidaris i la botiga de l’ONG Mans Mercedàries ha estat molt visitada durant tot el matí. El Vicente Escobedo, director del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu també ha volgut acompanyar als seus alumnes durant els Tallers, han passat moltes famílies de l’Escola, professors i exprofessors, i molta gent de la ciutat de Sant Feliu.

També han vingut de visita Solidària la Mercè Ariza, Regidora de Cooperació i de la Gent Gran, i també professora del Col.legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu; l’Aitor Rivera Regidor de Comerç, turisme i joventut, i la Flàvia Reina, Regidora de Serveis Socials.

Ha estat un matí genial, acompanyats de balls i cançons de la Fira de la Solidaritat i han passat tants nens i nenes que ens hem quedat sense existències de màscares i maquillatges, però molt contents de la Generositat de totes les persones de Sant Feliu de Llobregat.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar els alumnes de 4t d’ESO d’Aprenentatges Servei del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, per la seva iniciativa solidària dels Tallers per a Kenya, i els volem donar les gràcies per la seva generositat, dedicació i esforç; també volem aprofitar per agrair a l’Encarna Hernández tota la coordinació del Taller Solidari, també volem donar les gràcies a la Clàudia Chacón, voluntaria de Moçambic 21 i exalumna del col·legi Mare de Déu de Sant Feliu pel seu suport en els Tallers d’aquest matí i finalment agrair també la solidaritat de totes les nenes i nens i les seves famílies que han participat dels Tallers.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »