LLIBRES SOLIDARIS PER A KENYA:»EL HILO DE ARIANNA»

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Daniel López professor del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza» i escriptor de llibres de Literatura Infantil, per la seva generositat.

El Daniel López, un any més, ha regalat exemplars del seu llibre per a Infants: «El Hilo de Arianna», per al «Rastrillo de Navidad» que cada any es fa a l’Escola «Nuestra Señora de la Merced de Zaragoza», i que servirà per recollir fons per a la construicció de la segona fase de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

«El Hilo de Arianna», és la història d’una nena que es diu Ariadna, que com la llegenda oriental del fil vermell i el mite del Minotaure, segueix el camí del fil vermell de la seva vida i les seves experiències, l’Arianna lliga el fil vermell per saber tornar i aprèn a perdre les seves pors i la seva inseguretat. Aquest llibre pot ajudar a moltes nenes i nens a perdre les pors i els dubtes de la vida.

.

MOLTES GRÀCIES DANIEL PER LA TEVA GENEROSITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

2 Comments
 • Daniel López

  noviembre 30, 2021 at 5:41 pm Responder

  Para ti. Por tus manos Mercedarias. Para que encuentres la fuerza para coser tu propio destino y convertirte en alguien a quien mereces que lleve tu hilo.

 • Daniel López

  noviembre 30, 2021 at 5:45 pm Responder

  Por si alguien le interesa saber más, podéis consultar

  https://mrmomo.es/libro/El-hilo-de-Arianna.htm/

Post a Comment

Translate »