L’escriptor Andreu González amb la campanya AJUDEM MOÇAMBIC.

Aquesta tarda l’Andreu González Castro ha presentat el seu darrer Llibre MANUAL D’AUTOAJUDA PER A CATALANOPARLANTS.

Uns dies abans l’Andreu ens va comentar a l’ONG Mans Mercedàries poder recolzar la nostra campanya amb la donació de molts dels seus llibres i ens va proposar participar a la presentació del seu nou llibre posant una paradeta amb els seus llibres donats i d’aquesta manera, tot l’ajut que poguéssim treure anés a la campanya AJUDEM MOÇAMBIC.

Així doncs, aquesta tarda, a les 19 hores ha començat la presentació del llibre MANUAL D’AUTOAJUDA PER A CATALANOPARLANTS. L’Andreu ha estat presentat pel Ton Toset, President de la nostra ONG. El Ton ha aprofitat per parlar de l’Andreu escriptor, gran escriptor, però sobretot de l’Andreu persona, gran persona. Tot seguit, l’Andreu ha pogut parlar sobre el seu llibre al públic que omplia la sala i ens ha explicat les raons que l’han dut a escriure’l.

Un cop finalitzat l’acte, mentre l’Andreu signava els seus llibres, part del públic que ja havia comprat aquest darrer llibre, ha col·laborat en la campanya AJUDEM MOÇAMBIC comprant-nos un dels llibres que l’Andreu ens havia donat.

Moltes gràcies a les persones que heu col·laborat amb la nostra campanya i sobretot MOLTES GRÀCIES ANDREU.

No Comments

Post a Comment

Translate »