L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI-KENYA, SEGON LLOC DEL CONCURS DE BALL DE NAIROBI

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb vosaltres les fotografies del concurs de ball de Nairobi on han participat alumnes de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

Alumnes de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai han participat en el concurs de Ball que cada any s’organitza a  Nairobi, amb balls popular de diferents llocs de Kenya, amb dances de les diferents tribus que hi ha al País, i amb vestits tradicional de la cultura de cada zona de Kenya.

Quan les voluntàries i voluntaris del 28è Camp de Treball a Kenya, vam arribar a Ongata Rongai, també ens van rebre amb danses de benvinguda, amb les robes i vestits populars de la zona Kikuyu, i els mateixos voluntaris i voluntàries, van acabar ballat amb aquests vestits tradicionals tan vistosos.

Aquesta setmana la nostra Escola Lutgarda d’Ongata Rongai ha participat en aquests Concurs de Balls Tradicionals de Kenya, i han quedat en segona posició. Tots els alumnes han estat molt contents amb el premi, i la «Sister Norma», la Superiora de la Missió Mercedària d’Ongata Rongai, ens ha passat aquestes fotografies que volem compartir amb tots/es vosaltres.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar el grup de Ball Tradicional de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai que ha quedat en segona posició del Concurs de Balls Tradicionals de Kenya, i volem agrair l’Equip Docent de l’Escola, per aquest Programa Educatiu d’Integració  en la pròpia Cultura.

També aprofitem per donar una vegada més les gràcies a totes les persones que heu col·laborat, que heu ajudat, que heu fet possible que l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai sigui una realitat.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »