L’ESCOLA KUDIELELA DE MONTSERRAT VILANOVA PUERTAS CAMPIONA DE LA LLIGUETA DE FUTBOL

ÀLBUM DE FOTOS

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb vosaltres aquestes imatges de la final de la lligueta de Futbol de Malanje. La nostra Escola  «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas»,  ha guanyat el torneig.

Ahir dissabte dia 10 de febrer a Kudielela es va jugar la final de la Lligueta de Futbol d’Escoles de Malanje. Els dos equips que van jugar aquesta final van ser la nostra Escola de Kudielela i l’Escola «Estrella de Oriente».

Segons ens ha explicat  la Irma Lolita, Mercedària Missionera de la Missió de Vila Matilde i Directora de l’Escola  «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas», el partit va ser molt emocionant. Tot el barri de Vila Matilde eren al Camp de Futbol de l’Escola per animar el nostre equip, fins i tot els «enfermeiros» i «enfermeiras» del «Posto de Saude» van sortir tal qual vestits per veure la final.

Entre crits i aplaudiments del públic,  l’Escola «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas» va guanyar el torneig i es van proclamar Campions de Lliga, i l’Escola «Estrella de Oriente» van ser sotscampions.

La Irma Lolita, com a Directora de l’Escola «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas», va fer els parlaments de cloenda de l Partit i el Director Pedagògic i, la Cap d’Estudis de la nostra l’Escola «, van fer el repartiment de medalles a tots els jugadors, i el repartiment de Copes de Campion i sots campions.

Ràdio Malanje va entrevistar alguns dels jugadors i el Director Pedagògic de la nostra Escola «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas».

Des de l’ONG Mans Mercedàries volen felicitar els dos Equips per el gran partit que van fer, i de manera especial l’Equip de la nostra Escola «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas», per haver aconseguit guanyar la Lliga de Futbol.

I aprofitem per donar-vos les gràcies a totes les padrines i padrins de Kudielela que sempre sou al costat dels Kudielela, i a tots els soci/es i col·laboradors, per ser-hi sempre.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »