LES VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS DEL 29è CAMP DE TREBALL DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES, MARXEM CAP A ANGOLA

Les Voluntàries i Voluntaris que formem el 29è Camp de Treball d’Angola’23: Joao Neves, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell i Marta Palomares (socis i padrins de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell); Clàudia Chacón (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat); Blanca Oñate (sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i exalumna del Col·legi La Merced de Barcelona-Provença); i  Ton Toset i Montse Torras (socis, padrins i membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes i professors del Col·legi la Mercè de Martorell); marxem cap a Angola.

Avui dia 6 de juliol els membres del 29è Camp de Treball Angola’22 marxem cap Angola fins el dia 5 d’agost.

El nostre Camp de Treball estarà dividit en dos blocs:

 1.-Una primera part del Camp de Treball estarem a l’Orfenat Kudielela a Vila Matilde, fent treballs lúdico-educatius amb  els nens i joves de l’orfenat, i pintant i decorant les parts noves d’espais de Kudielela.

  2.- Una segona part del nostre Camp de Treball serà al barri de Bemfica a Luanda, fent treballs lúdico-educatius amb les nenes i nens del barri de Bemfica, i pintant i decorant l’Escola «Irma Palacios».

Portem els nostres equipatges plens de tot el material que moltíssimes persones generoses ens heu donat: xandalls i material esportiu, roba, sabates i calçat esportiu, material escolar, peluixos, regals per a les nenes i nens de l’Escola, medicaments, portàtils per a l’aula d’informàtica… i sobretot les portem plenes d’ il·lusió, la il·lusió de pensar que podrem acabar les obres de l’Escola «Irma Palacios»  aquest estiu a Angola, i que podrem fer la gran inauguració de l’Escola.

Per a la inauguració  portem un plafó de ceràmica amb l’Escut de LA MERCÈ i el rètol de l’Escola IRMA PALACIOS. Aquesta ceràmica ens els ha fet, com cada any,  la nostra gran ceramista de Martorell l’Encarna Montroig.         

Esperem poder acabar tota la nostra feina i poder fer la inauguració de l’Escola.  A la tornada ja us ho explicarem.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PEL VOSTRE SUPORT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Joan Subirachs

    julio 6, 2023 at 10:01 pm Responder

    Mol bon viatge i bona feina a tothom¡¡¡

Post a Comment

Translate »