LES VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS DEL 28è CAMP DE TREBALL KENYA-22 VISITEM LA CARLINA ZAMBRANO, LA MARE GENERAL DE LES MERCEDÀRIES MISSIONERES, A SANT GERVASI DE CASSOLES

Avui  diumenge dia 3 de juliol, el grup de Voluntàries i Voluntaris que formem el 28è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries de Kenya, hem visitat la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres i les Religioses Mercedàries que formen la Cúria General: la Lucia Alexandre i la Marisa Lanza.

La Mare General ens ha fet de guia per Sant Gervasi de Cassoles, i hem pogut fer un tomb pel claustre, el nou edifici i l’Església on hi ha la Mare de Déu de la Mercè, que hem pogut pujar a venerar.

Els grups hem pogut explicar a la Carlina el cronograma de treball 28è Camp de Treball i mentre berenàvem, hem pogut recordar altres camps de treball i projectes de l’ONG mans Mercedàries. També hem pogut saludar altres Mercedàries Missioneres de la Comunitat de Sant Gervasi, algunes de les quals havien estat a Martorell. I hem pogut ballar una sardana, «la Santa Espina» amb l’Ana Mª (Que havia estat a Angola i a Moçambic), la Carmen (que havia estat a Martorell i a Sant Feliu), l’Elvira (que havia estat a Moçambic) i la Luisa (que havia estat a Veneçuela),totes elles Religioses Mercedàries Missioneres, que ara són a la Comunitat de Sant Gervas de les religioses més grans i i que aquesta tarda tenien l’activitat de ballar sardanes.

Totes les Mercedàries Missioneres de Sant Gervasi ens han desitjat un bon viatge i un bon Camp de Treball.

Les Voluntàries i Voluntaris de Kenya marxem de Camp de Treball el dia 7 de juliol…a la tornada us ho explicarem

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »