LES VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS DEL 28è CAMP DE TREBALL DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES, MARXEM CAP A KENYA

Les Voluntàries i Voluntaris que formem el 28è Camp de Treball de Kenya’22: la Gal·la Valls, l’Aina Bertran, el Sergi Carner i el Pere Canals, tots ells i elles exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell i socis/es i padrins/nes de l’ONG Mans Mercedàries; el Fernando Sancho, soci i padrí de l’ONG Mans Mercedàries i Patró de la FEM (Fundació de les Escoles Mercedàries); la Pilar Morante, exalumna del Col·legi Mercedes de Santander i sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries; el Ton Toset, soci i padrí de l’ONG Mans Mercedàries i President de l’ONG; i la  Montse Torras, exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell, sòcia i padrina de l’ONG Mans Mercedàries i secretària de l’ONG; marxem cap a Kenya.

El proper dia 7 de juliol els membres del 28è Camp de Treball Kenya’22 marxem cap a Ongata Rongai fins el dia 7 d’agost. El nostre cronograma de treball començarà cada matí fent classes, tallers, jocs, balls i audiovisuals amb les nenes i nens de l’Escola Lutgarda; al mig dia, després de dinar, estarem pintant, decorant i condicionant el segon pis de l’Escola per poder iniciar les classes de 4t, 5è i 6è d’Educació  Primària; i a les tardes farem jocs, tallers, balls i audiovisuals amb més de100 nenes i nens del barri d’Ongata Rongai.

Portem els nostres equipatges plens de tot el material que moltíssimes persones generoses ens heu donat: xandalls i material esportiu, roba, disfresses, sabates,i calçat esportiu, material escolar, peluixos, regals per a les nenes i nens de l’Escola, medicaments, portàtils per a l’aula d’informàtica…i sobretot les portem plenes d’ il·lusió, la il·lusió de pensar que podrem acabar les obres de l’Escola Lutgarda aquest estiu a Ongata Rongai, i que podrem fer la gran inauguració de l’Escola.

Per a la inauguració  portem dos plafons de ceràmica, un amb l’Escut de les nostres Mercedàries Missioneres i l’altre amb la imatge de la Lutgarda Mas i Mateu, la fundadora de les Mercedàries Missioneres de Barcelona; i amb el seu lema escrit CREC I CONFIO QUE DÉU I LA NOSTRA SANTÍSSIMA MARE PROVEIRAN, frase que sempre deia la Lutgarda davant les moltes  dificultats en les que es trobaven les primeres Mercedàries Missioneres. Aquests plafons de ceràmica ens els ha fet la nostra gran ceramista de Martorell, l’Encarna Montroig.

Esperem poder acabar tota la nostra feina i poder fer la inauguració de l’Escola Lutgarda d’ongata Rongai. I poder finalitzar aquest Projecte d’Escola que vam iniciar el 2015. A la tornada ja us ho explicarem.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PEL VOSTRE SUPORT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »