LES VOLUNTÀRIES I VOLUNTARIS DEL 26è CAMP DE TREBALL KENYA-21 I 27è CAMP DE TREBALL MOÇAMBIC-21 VISITEM LA CARLINA ZAMBRANO, LA MARE GENERAL DE LES MERCEDÀRIES MISSIONERES, A SANT GERVASI DE CASSOLES

El diumenge dia 20 de juny, el grup de Voluntàries i Voluntaris que formem els Camps de Treball de l’ONG Mans Mercedàries de Kenya i Moçambic, hem visitat la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres i les Religioses Mercedàries que formen la Cúria General: la Lucia Alexandre i la Mª Antonia Torres.

La Mare General ens ha fet de guia per Sant Gervasi de Cassoles, i hem pogut fer un tomb pel claustre, el nou edifici i l’Església on hi ha la Mare de Déu de la Mercè.

Els grups hem pogut explicar a la Carlina el cronograma de treball del 26è i 27è Camps de Treball i mentre berenàvem, hem pogut recordar altres camps de treball i projectes de l’ONG. També la Carlina i la Lucia ens han explicat experiències seves de molts dels seus viatges.

La Mare General, la Lucia i la Mª Antonia, ens ha desitjat un bon viatge i un bon Camp de Treball, ja que aquest any la Carlina no podrà venir a acomiadar-nos com feia sempre, perquè marxa de viatge cap a Equador.

Les Voluntàries i Voluntaris de Kenya i Moçambic marxem de Camp de Treball el dia 2 de juliol… a la tornada us ho explicarem

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

2 Comments

Post a Comment

Translate »