Les obres de la 2a Fase de la construcció de l’escola LUTGARDA d’Ongata Rongai (Kenya) han pogut avançar

Les obres de la 2a Fase de la construcció de l’escola LUTGARDA d’Ongata Rongai (Kenya) han pogut avançar malgrat al Covid.

Gràcies als ajuts rebuts de socis, col·laboradors i dels Ajuntaments de Martorell i Sant Feliu de Llobregat, les obres que van començar al novembre de 2019 han pogut avançar.

A sobre de la planta baixa que es va fer al 2015 i 2016 i que ha albergat les aules d’Educació Infantil des del gener de 2017, s’han pujat les parets del la 1a planta i part de la segona i última planta que tindrà l’escola i que ja podrà fer classes a tots els nivells d’Educació Infantil i Educació Primària.

Ara les obres estan aturades a l’espera d’obtenir més ajuts econòmics. El primer que volem fer és posar portes i finestres, tota la instal·lació elèctrica i aigua i adequar la 1a planta perquè quan es torni a fer classes, ja que a Kenya les escoles estan tancades pel covid, ja puguem fer-ne en aquesta planta. Després d’això ja se seguirà amb la 2a planta.

Us donem aquesta informació per donar-vos les gràcies a tots els col·laboradors i també per tornar a fer una crida a la Solidaritat a totes aquelles persones que volgueu i pugueu ajudar.

Si tu, que llegeixes això, vols col·laborar amb aquest Projecte i no ets soci de l’ONG, pots fer-te soci en el nostre web. O si només vols fer alguna aportació econòmica, també al nostre web trobaràs el nostre compte on es poden fer donacions.

Moltes gràcies!

9 Comments

Post a Comment

Translate »