L’ENSA PORTA MENJAR I MATERIAL ESCOLAR A KUDIELELA

Aquest cap de setmana l’ENSA, una companyia d’assegurances amb qui les nostres Mercedàries Missioneres de Vila Matilde tenen l’assegurança del cotxe de la Missió, han passat per Kudielela i els han portat de regal: arròs, blat de moro, oli, sucre, i material escolar, motxilles per cadascun dels Kudielela per anar a l’Escola i joguines.

Aquesta Empresa d’Assegurances sempre que pot ajuda els Lars de canalla de la seva zona. Aquest cap de setmana han començat per Dalatando portant menjar a les germanes de «San Francisco de Sales», a Malange han portat menjar a les germanes de «San José de Cluny»i finalment a Vila Matilde on tenim l’Orfenat Kudielela han portat menjar, material escolar i joguines.

La Josefina, la Lolita i la Bibi, les nostres Mercedàries Missioneres de Kudielela han agraït moltíssim a ENSA tota l’ ajuda rebuda, i els Kudielela els han volgut ensenyar tot l’orfenat i també l’Escola Montserrat Vilanova Puertas.

Hem volgut compartir amb tots vosaltres les fotografies que ens ha enviat la Lolita, la Mercedària Missionera directora de l’Escola Montserrat Vilanova Puertas, on es veu el menjar que han regalat i el material escolar i també el moment quan els Kudielela donen les gràcies per tot el que han portat al Lar.

Sempre que rebem notícies de l’Orfenat de Kudielela d’Angola ens agrada de compartir-les amb tots vosaltres.

TOTS FORMEM PART DE LA GRAN FAMÍLIA MERCEDÀRIA

No Comments

Post a Comment

Translate »