L’ARCHLY I EL SEU EQUIP DE 42 BARCELONA, GUANYEN EL SEGON PREMI DE «HACKATON» DE CATALUNYA

L’ONG Mans Mercedàries us informa que, l’Archly Volcy, el jove d’Haití que va arribar a Barcelona per estudiar  Informàtica a 42 Barcelona, amb una Beca de l’ONG Mans Mercedàries, i el seu equip de 42 Barcelona, han guanyat el segon premi de «Hackaton» de Catalunya

L’Archly, com ja sabeu, des de fa molt de temps, tenia un somni, volia anar a la Universitat a Haití per estudiar la Carrera d’Informàtica, però per problemes polítics i socials les Universitats a Haití tenen un funcionament molt inestable i gens efectiu i al País hi ha molta inseguretat. Aquesta vegada, i com a cas excepcional, l’estudiant va sol·licitat lar Beca d’Estudis a  Barcelona,  per fer la seva carrera d’Informàtica a 42 Barcelona,  ja que no ho podia fer al seu propi País.

Des del gener de 2023 l’Archly va poder  començar el seu somni, a 42 Barcelona acompanyat de l’Humbert Ruiz, Coordinador de  42 Barcelona .

Com tothom sabeu, 42 Barcelona és molt més que un campus de programació. És una filosofia, una revolució que trenquen amb tots els paradigmes de l’educació. A 42 els estudiants són els protagonistes del seu propi aprenentatge. A 42 s’aprèn a aprendre. Gràcies a l’autoaprenentatge (no hi ha docents) i als companys (aprenentatge entre parells). No només s’aprèn programació, ciberseguretat, disseny, blockchain, etc, sinó també comunicació, lideratge, tolerància a la frustració, treball en equip. I són estudis 100% gratuïts.

L’Archly i el seu equip de 7 estudiants de 42 Barcelona, es van presentar al «Hackaton» que varies Universitats de Catalunya havien organitzat, i van guanyar el segon premi.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar l’Archly, per tot el seu treball i esforç a 42 Barcelona, pel seu esperit de superació, i per la gran il·lusió que té per fer realitat el seu somni, i a tot el seu equip per haver aconseguit aquest segon premi de » Hackaton».

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem aprofitar per donar les gràcies a totes les Padrines i Padrins que ajudeu a les  Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries. Actualment l’ONG Mans Mercedàries dóna Beques d’Estudis Universitaris a 38 joves de Moçambic. Angola, Kenya, Malawi, Filipines i Haití. Totes aquestes noies i nois realitzen els seus estudis en els seus llocs d’origen, menys l’Archly de manera excepcional.

Gràcies Padrines i Padrins per al vostre suport sense vosaltres aquest  Programa de Beques no seria possible.

També volem donar les gràcies a la Fundació Telefònica per aquest magnífic Projecte Universitari que és 42 BARCELONA, i a l’Humbert Ruiz, que des de la seva coordinació ens ha facilitat tot el Protocol de Visat i d’Estudis de l’Archly, i fa sempre el seu seguiment acadèmic.

I finalment volem agrair de manera molt especial a la Família Julià Hidalgo l’acolliment de l’Archly a casa seva durant aquests tres anys d’Estudis Informàtics a 42 Barcelona.

MOLTES FELICITATS ARCHLY  I  TOT L’EQUIP

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »