L’AJUNTAMENT DE LIENDO (CANTÀBRIA) COL·LABORA AMB L’ONG MANS MERCEDÀRIES AMB LA COMPRA DE «PULSERAS SOLIDARIAS» DE LA PILAR MORANTE.

L’AJUNTAMENT DE LIENDO (CANTÀBRIA) COL·LABORA AMB L’ONG MANS MERCEDÀRIES AMB LA COMPRA DE «PULSERAS  SOLIDARIAS» DE LA PILAR MORANTE.

L’Ajuntament de Liendo, ha volgut col·laborar amb el Projecte de Kenya de l’ONG Mans Mercedàries amb la compra de les «Pulseras Solidarias» que fa la Pilar Morante de Santander.

La Pilar i l’Alícia en la Paradeta de les Pulseres Solidàries del Mercat en «Auto Sacramental de Seña del día de Reyes».

En motiu del dia de la Mare, l’Ajuntament de Liendo ha volgut obsequiar a totes les dones del poble de Liendo, que de manera voluntària, durant aquesta crisi que ens afecta tothom del Coronavirus, han estat treballant com a heroïnes amb les seves màquines de cosir fent mascaretes  per repartir gratuïtament a la gent del poble i també de pobles del voltant.

L’Ajuntament de Liendo ha tingut aquest bonic detall per tal d’agrair la solidaritat i el treball desinteressat de totes aquestes dones. Han rebut unes flors i una «Pulsera Solidaria».

L’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Liendo  per la seva mostra de solidaritat amb Kenya i també a la Pilar Morante per seguir amb les seves «Pulseras Solidarias» en aquest temps d’excepcionalitat i confinament. I també aprofitem per felicitar a totes aquestes  cosidores voluntàries de Liendo.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR.

1 Comment
 • cara game tenis

  mayo 12, 2020 at 5:09 am Responder

  Generallʏ I don’t reaԁ post on blogѕ, butt I woսld lіke
  to say that thiks write-up very compelled me too check out andd do it!
  Your writing taste has been amаzed me. Thank you,
  very grеat post. https://randomidol.blogspot.com/

Post a Comment

Translate »