LA PENYA DE L’ESPANYOL DE MARTORELL AMB MOÇAMBIC

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a l’Helena Sagré, padrina de l’ONG Mans Mercedàries i Presidenta de la Penya de l’Espanyol de Martorell i a la  Cristina Pérez, sòcia de l’ONG Mans Mercedàries, exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell i Secretària de la Penya de l’Espanyol de Martorell  i també a la Federació Catalana de Penyes  de l’Espanyol;  per la seva generositat i la seva solidaritat amb Moçambic.

Cada any la Federació Catalana de Penyes  de l’Espanyol , organitza una venda de Xapes  Solidàries per tal de recollir fons per algun Projecte de Solidaritat. I cada any són diferents Penyes de l’Espanyol qui poden fer aquesta activitat Solidària. Aquesta venda de Xapes es fa a la Carpa de la FCPE de la Fanzone.

Aquest any, ha estat la Penya de l’Espanyol de Martorell qui va decidir que la Jornada Solidària de Xapes on ells participaven, la recollida Solidària anés  a l’ONG Mans Mercedàries, per al Projecte de Moçambic. Han estat moltes les persones que han volgut adquirir les noves Xapes de la Col·lecció de la FCPE, i que han volgut fer el seu donatiu per a Àfrica.

Avui dia 2 de juny, la Junta la Federació Catalana de Penyes  de l’Espanyol  ens ha fet el lliurament del Txec Solidari per Moçambic, que representa els donatius aconseguits per ajudar al Projecte del centre Educatiu «Irma maria Abella» de Moçambic, i també per recolzar les Beques Universitàries dels 38 joves de les Missions Mercedàries d’arreu del món.

També ens han convidat al partit de l’Espanyol contra el Cartagena que es jugava al Camp de l’Espanyol avui al vespre, i que ha tingut un resultat excepcional de 3-0. I hem tingut l’oportunitat de veure l’Antoniu Roca, exalumne del Col·legi la Mercè de Martorell i jugador del Primer Equip de l’Espanyol.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem agrair a la Penya de l’Espanyol de Martorell aquesta Iniciativa Solidària, també volem donar les gràcies a la Federació Catalana de Penyes  de l’Espanyol , que organitza aquesta  trobada de Xapes  Solidàries i per la seva implicació  seva implicació amb l’ONG Mans Mercedàries.

MOLTES GRÀCIES PENYA DE L’ESPANYOL DE MARTORELL

MOLTES GRÀCIES FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DE L’ESPANYOL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »