LA NORMA MARGOTH MELGAREJO FIGUEROA, MERCEDÀRIA MISSIONERA DE KENYA I SUPERIORA DE LA MISSIÓ MERCEDÀRIA D’ONGATA RONGAI (KENYA), VISITA MARTORELL

La Norma Melgarejo, Mercedària Missionera i superiora de la Missió Mercedària d’Ongata Rongai, ha vingut a Barcelona per arreglar documents i també per  poder anar al metge.

La Norma és  la Superiora de la Missió, és peruana i va arribar a Kenya l’any 2019 perquè volia fer una experiència a l’Àfrica i per això va demanar a la Mare General que li permetés sortir de Perú i anar a Kenya. És mestra i és la titular de l’Escola Lutgarda.

És una persona molt treballadora, no para mai, sempre està pendent que tot funcioni a la Missió, és molt resolutiva, és qui coordina totes les activitats de la Missió i de la Pastoral de St. Mary’s Parish. És molt alegre, divertida i ens va cuidar moltíssim durant tots els Camps de Treball perquè és una gran cuinera. Ella es qui ens cuinava les famoses «samusas» Sempre estava pendent de nosaltres perquè no ens faltés mai de res, ens va cuidar moltíssim i les Voluntàries i Voluntaris sempre li estarem molt agraïts i l’estimem molt.

Aquest diumenge dia 12 de març, la Norma Melgarejo, ha vingut a Martorell acompanyada per la Carlina Zambrano, la Mare General de les Mercedàries Missioneres de Barcelona, i ha vingut per poder fer un tomb pel nostre poble, però sobretot per compartir un dia amb les Voluntàries i Voluntaris dels Camps de Treball de Kenya’21 i Kenya’22 que som els grups que vam poder estar amb ella a Ongata Rongai.

Al matí la Norma i la Carlina han pogut visitar el Pont del Diable, l’Església de Santa Maria, l’Ajuntament, l’Escola La Mercè i ha fet un tomb per la Vila on han pogut admirar els esgrafiats típics del nostre poble i els nostres rius. La Vila estava plena de gom a gom amb les activitats que des de la Regidoria de Cooperació i Participació Ciutadana havien preparat per les jornades dels Drets de la Dona. Han pogut saludar  a la Sílvia Companyó ,la nostra tècnica de Cooperació; a la Belén Leiva la Regidora de Cooperació i Participació Ciutadana i el Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell, a qui han pogut agrair tot el suport donat per al Projecte de Kenya.  També han fet un tomb per la Rambla de les Bòbiles i tota la part del nou barri de la Sínia. Han estat molt contentes de visitar Martorell.

Les Voluntàries i Voluntaris de Kenya’21 i Kenya’22, hem dinat plegats amb la Norma i la Carlina Durant el dinar,  la Norma ens ha explicat molt contenta que l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai ja funciona a ple rendiment. i que les famílies del barri estan molt contentes i molt agraïdes a totes les persones que durant aquests anys hem  estat ajudant a Ongata Rongai i hem fet possible que l’Escola Lutgarda sigui una realitat.

L’ONG Mans Mercedàries hem volgut compartir amb vosaltres aquesta notícia, perquè per nosaltres la Norma és una persona molt estimada i molt important; i perquè és la superiora de la Missió Mercedària que dirigeix l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai. I també perquè la Norma ens va acollir com a casa tot el temps dels camps de Treball a Kenya. I també perquè compartir un dinar amb la Carlina, la nostra Mare general és sempre un privilegi, perquè ens ha pogut explicar els viatges que darrerament ha fet a les Missions Mercedàries de Moçambic, Angola i Haití.

També volem aprofitar, una vegada més,  per donar-vos les gràcies a  socis/es, padrins/nes , col·laboradors/res, a l’Ajuntament de Martorell i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, per ser sempre al nostre costat. Gràcies a tots vosaltres l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai és una realitat.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »