LA MERCY DZUNDE DE MALAWI S’HA GRADUAT EN MEDICINA

L’ONG Mans Mercedàries us informem que la Mercy Dzunde de Malawi, una dels 25 estudiants universitaris que  reben  Beques  d’Estudis per mitjà de  l’ONG Mans Mercedàries, s’ha graduat dels seus Estudis Universitaris de Medicina  al College of Medecine – University of Malawi – Blantyre i Lilongwe.

La Mercy ens ha fet arribat les fotografies de la seva graduació molt contenta perquè ha finalitzat els seus estudis de Medicina a la Universitat de Blantyre i Lilongwe. També ens ha demanat que donéssim les gràcies al seu padrí de Beques, l’Antonio Fernández d’Astúries, per l’ajut que ha rebut aquests anys d’estudis a la Universitat a través de l’ONG Mans Mercedàries en el Programa de Beques. També la seva família ha volgut agrair l’ajut que la Mercy ha rebut aquests anys.

La Mercy ens ha explicat que en el mateix hospital on va fer els estudis de medicina té la possibilitat de quedar-se a treballar a partir del mes de novembre en un programa sanitari del Govern de Malawi.

Des de l’ONG Mans Mercedàries  volen felicitar la Mercy per la seva graduació de Medicina, pel seu esforç i dedicació en els seus estudis universitaris, i li desitgem molta sort en el seu Camí de la Medicina en un país on tan necessària és l’ajuda sanitària. En un lloc del món, on hi ha tanta manca de metges. Ara la Mercy podrà ajudar moltíssim la gent que necessita ajut sanitari. També felicitem la seva família, que sempre l’ha recolzat.

Des de l’ONG Mans Mercedàries també volem donar les gràcies a l’Antonio Fernández            d’Astúries per haver estat el Padrí de la Mercy durant tots aquests anys. També volem aprofitar per donar les gràcies a totes les Padrines i Padrins que ajudeu a les  Beques Universitàries de l’ONG Mans Mercedàries. Actualment l’ONG Mans Mercedàries dóna Beques d’Estudis Universitaris a 25 joves de Moçambic. Angola, Kenya, Malawi, Filipines i Haití. Totes aquestes noies i nois realitzen els seus estudis en els seus llocs d’origen, menys l’Archly d’Haití, que de manera excepcional és a Barcelona.

Gràcies Padrines i Padrins per al vostre suport sense vosaltres aquest  Programa de Beques no seria possible.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »