LA JOSEFINA CORTADELLA, MERCEDÀRIA MISSIONERA DE BARCELONA , ENTREVISTADA AL PROGRAMA EL DIVAN DE SÍLVIA CÓPPULO DE CATALUNYA RÀDIO

La Josefina Cortadella, va ser entrevistada a «El Divan» de la Sílvia Cóppulo.

Si cliqueu aquí sota podreu escoltar l’entrevista:

ENTREVISTA JOSEFINA

La Josefina Cortadella Archs, és la Mercedària Missionera, responsable de la Missió de Malange (Angola). On es troba l’Orfenat Kudielela, amb 30  nens orfes de la guerra ,  la llar d’àvies i avis de Vila Matilde , l’Escola «Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas» on hi van 1.600 alumnes cada dia i el «Posto de Saude», el dispensari d’urgència de les nostres Mercedàries Missioneres que atén a les famílies de Vila Matilde.

La Josefina va poder explicar per què es va voler fer Mercedària Missionera, quina és la tasca tan important que fa a Malange (Angola) i sobretot a Kudielela, l’orfenat de nens de la guerra, que ella dirigeix com una gran família. I també va explicar que quan prega i demana a Déu, ella sent com Déu l’escolta.

També va poder explicar les diferències tan grans que hi ha entre el nostre primer món i l’Àfrica.

Avui dia 1 d’abril la Josefina ha agafat el vol cap a Angola, torna cap a Kudielela, després d’haver estat un temps a Barcelona per qüestions de salut.

BON VIATGE FINA

No Comments

Post a Comment

Translate »