LA JOSEFINA CORTADELLA I L’ONG MANS MERCEDÀRIES A RÀDIO MARTORELL

El dilluns dia 2 de maig, la Josefina Cortadella i el Ton Toset i la Montse Torras, membres de l’ONG Mans Mercedàries han estat entrevistats a Ràdio Martorell per la periodista Maria Cerezuela.

Des de Ràdio Martorell han volgut entrevistar la Josefina Cortadella per parlar del seu Nomenament com a Filla Predilecta de Martorell i també per conèixer una mica més el dia a dia de la Fina a Kudielela.

La Maria Cerezuela ha felicitat a la Fina pel seu Nomenament de Filla Predilecta i li ha preguntat com se sentia després del Nomenament. La Fina li ha explicat que li va costar molt d’acceptar aquest Nomenament i sobretot el fet de tenir un carrer al seu nom, però que amb les opinions i argumentacions  de molta gent, finalment ho ha acceptat.

La Fina també ha explicat la seva dedicació diària als Kudielela, i la seva vida a la Comunitat  Mercedària de Vila Matilde.

El Ton Toset i la Montse Torras, com a membres de l’ONG Mans Mercedàries, han explicat com van dur a terme la sol·licitud a l’Ajuntament de Martorell  i el protocol d’aquest Nomenament. També han explicat la seva experiència a Angola al costat de la Fina en tots els camps de Treball que l’ONG Mans Mercedàries ha dut a terme a Angola.

Tota l’entrevista ha estat enregistrada pel tècnic de càmera Dani  Garrido i seguint l’enllaç podreu visualitzar-la tota.

Entrevista a Ràdio Martorell

Acabada l’entrevista la Fina ha volgut saludar altres periodistes de Ràdio Martorell, la Irene Jurado i l’Assumpta Mera, i els hi ha agraït moltíssim tota la feina de difusió que fan d’Angola i també del seu Nomenament com a Filla Predilecta de Martorell.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar una vegada més la Fina pel seu Nomenament i volem aprofitar per donar les gràcies a Ràdio Martorell pel seu suport, per ser sempre al nostre costat, per la seva difusió i per la seva generositat. I perquè ens donen veu a la solidaritat.

MOLTES GRÀCIES RÀDIO MARTORELL

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »