LA IMMOBILIÀRIA «LA SECRE» DE MARTORELL SOLIDÀRIA AMB KENYA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Xavi Borrell (pare d’una alumna de la Mercè de Martorell), al Víctor, l’Anna (exalumna del Col·legi la Mercè Martorell) i a la Maria , equip de la immobiliària «la Secre» de Martorell per la seva solidaritat amb Kenya.

Avui dia 2 de juliol, la Rambla de les Bòbiles de Martorell, s’ha omplert de parades de botiguers i botigueres del nostre poble, per oferir a tothom la possibilitat de comprar en el  SHOPPING NIGHT.

La immobiliària «la Secre» de Martorell, també ha participat en aquesta mostra de mercat de Nit al Carrer, i ho ha volgut fer de manera Solidària. Tothom que s’apropava a la seva Parada al carrer,  ha pogut gaudir d’una beguda, i per cada beguda «la Secre» ha fet una aportació a la nostra ONG. Aquest ajut va destinat a Ongata Rongai-Kenya, per ajudar a la finalització de l’Escola Lutgarda. També s’han fet jocs solidaris, encistellant pilotes als gots de la Secre.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar a tot l’Equip de la immobiliària «la Secre» de Martorell, per la seva iniciativa solidària. I els volem agrair la seva generositat i solidaritat.

MOLTES GRÀCIES IMMOBILIÀRIA «LA SECRE»

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »