LA FUNDACIÓ ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL DÓNA MATERIAL ESPORTIU PER A KENYA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Josep Maldonado president de la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI) i al Víctor Solé patró de la Fundació, per la donació de Material Esportiu Solidari per a Kenya.

Esport Solidari Internacional és una Fundació formada per persones que creuen en la importància de l’Esport per ajudar a nens i nenes, i joves que viuen en situacions de pobresa i de marginalitat.

La Fundació Esport Solidari Internacional creu que l’esport ajuda a les relacions i a aprendre de la diversitat, també creu que l’esport ens fa conèixer les pròpies aptituds i limitacions i marca un esforç per assolir objectius comuns. Per tot això la Fundació Esport Solidari Internacional treballa tant en països en vies de desenvolupament com en zones marginals de països desenvolupats.

Els valors de la Fundació Esport Solidari Internacional són:

– El respecte a la persona, a les seves conviccions i valors independentment del seu origen.

– L’Esport com activitat integradora i com una eina que trenca fronteres.

– La proximitat i col·laboració entre les persones, independentment dels quilòmetres que ens puguin separar.

– L’auto superació, motivació i esforç per al desenvolupament de la joventut i la prosperitat.

El proper estiu 2022 tornarem com tots sabeu a Kenya per acabar el Projecte de l’Escola Lutgarda  d’Ongata Rongai, i els nens i nenes de l’Escola, rebran com a regal: roba, calçat, material escolar i el Material Esportiu Solidari. Són nens i nenes de famílies molt humils i estaran molt contens de rebre tot aquesta quantitat de material Esportiu Solidari

Els Voluntaris i les Voluntàries del 28è Camp de Treball portarem a Kenya  tot el Material Esportiu Solidari en els nostres equipatges.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »