LA FARMÀCIA HERNÁNDEZ MIRALLES AMB ANGOLA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Montse Hernández Miralles padrina de  l’ONG Mans Mercedàries i a la seva família, per la donació de Medicaments  Solidaris per a Angola.

Aquests medicaments Solidaris seran per al «Posto de Saude» de Vila Matilde-Angola,  «Posto de Saüde» de la Missió de les nostre Mercedàries Missioneres.

El «Posto de Saüde» és un dispensari que tenen les nostres Mercedàries Missioneres a la Missió des de l’època de la guerra d’Angola. Al «Posto de Saüde» de la Missió hi van cada dia cents de persones, per urgències, per control de les mares embarassades, per control nutricional dels nadons i sobretot per fer la prova de la malària al laboratori que hi ha al «Posto de Saüde». Aquest laboratori va ser un Projecte que va finançar l’Ajuntament de Martorell, ja fa molts anys, davant la necessitat de poder detectar a temps les persones amb malària i poder-los donar els medicaments necessaris per a la seva curació.

Tots aquests Medicaments Solidaris els portaran a Angola, les Voluntàries i Voluntaris del 29è Camp de Treball en els seus Equipatges Solidaris. I serà precisament la Núria Passarell Hernández, padrina de l’ONG Mans Mercedàries, exalumna del Col.legi la Mercè de Martorell, filla de la Montse Hernández Miralles i una de  les voluntàries del 29è Camp de Treball d’Angola, qui donarà els medicaments al «Posto de Saüde» de la Missió de les nostres Mercedàries

MOLTES GRÀCIES FARMÀCIA HERNÁNDEZ  MIRALLES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »