LA CLÀUDIA ARJONA, ALUMNA DE LA UAB DE LA FACULTAT DE PERIODISME I CIÈNCIES DE LA INFORMACIÓ FA DIFUSIÓ DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES EN EL SEU PROJECTE DE CURS

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Clàudia Arjona (exalumna del Col.legi la Mercè de Martorell), i alumna de la Facultat de Periodisme i  Ciències de la Informació de la UAB, per la seva solidaritat amb l’ONG Mans Mercedàries.

La Clàudia Arjona alumna de 2n de Periodisme  va decidir que un dels  seus Projectes de Curs podria ser fer difusió de l’ONG Mans Mercedàries. Per aquest motiu es va  plantejar de fer una entrevista a la Montse Torras, secretària de l’ONG Mans Mercedàries i membre fundadora de l’ONG, per poder donar a conèixer els orígens de l’ONG Mans Mercedàries i els llocs  on es realitzen els Camps de Treball cada any.

Avui dia 9 de desembre, la Clàudia ha entrevistat la Montse Torras,  que li ha  explicat per quins motius es va fundar l’ONG Mans Mercedàries, els seus objectius, les Missions dels Projectes de l’ONG.

La Clàudia també ha volgut saber qui ajuda l’ONG Mans Mercedàries, de quina manera poden aconseguir fons per als Projectes, la Montse Torras li ha explicat  la gran importància dels donatius de socis, padrins i col·laboradors per poder realitzar els Projectes de l’ONG; el suport de l’Ajuntament de Martorell i de l’Ajuntament de Sant Feliu; i sobretot els actes solidaris que durant tot el curs duen a terme els alumnes de les Escoles de la Mercè de Martorell, Sant Feliu, Zaragoza i Santander.

També s’ha parlat de les Beques d’Estudis Universitaris que l’ONG Mans Mercedàries manté amb 25 joves de les Missions de les nostres Mercedàries.

La Clàudia Arjona, també ha volgut conèixer moments de la vida personal de la Montse Torras, què la va fer decidir d’anar a Àfrica, quins han estat els moments més durs que ha viscut, quins són els llocs de més bons records i quins models ha seguit durant la seva vida.

Aquest projecte servirà per fer difusió de l’ONG Mans Mercedàries i com a Treball de curs de la Clàudia Arjona, alumna de Periodisme i  Ciències de la Informació.

MOLTES GRÀCIES CLÀUDIA PER LA TEVA SOLIDARITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »