LA CLÍNICA DENTAL SÍLVIA BUESA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT FA DONACIÓ DE MEDICAMENTS DE MATERIAL BUCAL A L’ONG MANS MERCEDÀRIES PER A MOÇAMBIC

Aquest matí, la Clàudia Chacón,  Coordinadora i Voluntària  del 27è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries que es durà a terme el proper estiu a Moçambic, ha  rebut de mans de la Dra. Sílvia Buesa, directora de la Clínica Dental Sílvia Buesa de Sant Feliu de LLobregat, un lot de medicaments de material bucal per a Moçambic.

Aquests medicaments de material bucal van destinats a les nenes del «Lar Tibériades de Katembe» i també les nenes i nens del «Centre Infantil Lutgarda» de Katembe i  que les voluntàries i voluntaris del 27è Camp de Treball a Moçambicportaran el proper mes de juliol a l’Àfrica.

Aquests medicaments de material bucal donats, seran de molta utilitat en aquests llocs on és tan difícil aconseguir metges i medicació.

Des de l’ONG Mans Mercedàries donem les gràcies a la Dra. Sílvia Buesa, directora de la Cínica Dental Sílvia Buesa de Sant Feliu de LLobregat per aquesta iniciativa solidària, i aprofitem per felicitar-los per tota la seva gran tasca sanitària durant aquest temps de Pandèmia Covid.

MOLTES GRÀCIES

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »