La Beatriz ja és infermera

Avui, la Floriana, Provincial de Moçambic i Kenya, ens ha informat que la Bia, la Beatriz Rafael Barbosa, ja ha acabat els seus estudis d’Infermeria de Salut Materno Infantil.

La Bia, es va criar a l’orfenat de les nostres Mercedàries Missioneres, «Nossa Senyora da Paz» d’Inhamizua (Moçambic), un orfenat que va recollir nenes en temps de la guerra. La Bia va anar a escola a Inhamizua, i va fer els seus estudis superiors a Beira.

La Bia és una de les noies que ha pogut realitzar els seus estudis superiors gràcies al Programa de Beques de l’ONG Mans Mercedàries i les padrines i padrins que col·laboren en aquest Programa.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem felicitar la Bia, pel seu esforç, treball i dedicació als seus estudis durant tots aquests anys i li desitgem que tingui um gran èxit en la seva vida laboral com a infermera, en un país com Moçambic, tan mancat de personal sanitari.

També volem aprofitar per donar les gràcies a tots els padrins i padrines que col·laboreu en aquest Programa de Beques d’Estudis tan important, ja que gràcies a les vostres aportacions solidàries, moltes noies i nois poden accedir a la Universitat.

I encoratgem tothom que pugui i vulgui participar en aquest Programa de Beques. Aquelles persones que vulguin ser padrines o padrins d’Estudis, poden posar-se en contacte amb nosaltres en aquest web.

MOLTES GRÀCIES!  ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »