L’0NG MANS MERCEDÀRIES DONEM LES GRÀCIES AL MARC MESALLES DE L’EMPRESA D’INFORMÀTICA PC FAIR DE MARTORELL

L’0NG MANS MERCEDÀRIES DONEM LES GRÀCIES AL MARC MESALLES DE L’EMPRESA D’INFORMÀTICA  PC FAIR

L’ONG Mans Mercedàries volem agrair al Marc Mesalles, exalumne del Col·legi la Mercè de Martorell, tot el seu suport i solidaritat amb els Projectes de l’ONG.

El Marc Mesalles és l’informàtic que des de fa molts anys ens prepara els portàtils que l’ONG Mans Mercedàries portem a les Missions Mercedàries. Són els portàtils que moltes persones solidàries ens han regalat  per a les Escoles Mercedàries on l’ONG duu a terme els seus Projectes.

Durant el curs 2019-20 van començar la Campanya «un ordinador per a Kenya», amb la intenció de poder fer una aula d’informàtica a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai, lloc del Projecte de l’ONG. Vam rebre uns quants portàtils que l’Empresa PC Fair ens va preparar per poder-los portar a Kenya.

Durant aquest curs 2020-21, hem anat rebent més donatius de portàtils, que el Marc Mesalles ens ha seguit preparant, i a més ha volgut fer propaganda entre els seus clients de la nostra campanya d’ordinadors per a Kenya, i d’ entre els seus clients també hem rebut donatius de portàtils. Així que ara ja en tenim 13 portàtils recollits.

Per això l’ONG Mans Mercedàries li volem donar les gràcies. Moltes gràcies Marc per la teva solidaritat i el teu suport.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »