KUDIELELA I L’ONG MANS MERCEDÀRIES RESEM PLEGATS PER LA DOMINGAS

Avui és un dia molt trist a Vila Matilde (Angola), la Domingas Agostinho Isola,una alumna de 7a classe de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas.

La Lolita Vera, la Mercedària Missionera que dirigeix l’Escola de Kudielela a Vila Matilde, ens acaba d’informar que la Domingas una de les nenes de l’Escola Montserrat Vilanova Puertas, ahir a la nit es va morir. Malgrat va anar a l’hospital i van donar-li la medicació, estava molt malament i no la van poder salvar. La Lolita sempre ens diu que la mort està molt a prop de les persones a l’Àfrica, i  les nostres Mercedàries Missioneres actualment  reben molts malalts  en el seu «Posto de Saude».

Tots els alumnes i professors de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas, els Kudielela de l’Orfenat i la Comunitat de les nostres Mercedàries Missioneres avui estan molt tristos per la mort de la Domingas i resen per  ella  i per la seva família.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar el condol a la família de la Domingas i a tota la Missió de Vila Matilde, i ens sumem a les pregàries per la Domingas i els seus familiars.

Hem volgut compartir amb vosaltres aquesta trista notícia perquè la Lolita ens ha demanat que preguem per la Domingas i us ho fem extensiu a tots vosaltres, ja que tots formem part d’aquesta GRAN FAMÍLIA DE KUDIELELA

ADEUS DOMINGAS

QUE A SUA ALMA DESCANSE EM PAZ

No Comments

Post a Comment

Translate »