KUDIELELA I L’ONG MANS MERCEDÀRIES RESEM PLEGATS PEL TELINHO

Avui és un dia molt trist a Vila Matilde (Angola), el Telhado Francisco Antonio, el Telinho com li deien els amics,  un alumne de 2n de Primària de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas ha mort de malària.

La Lolita Vera, la Mercedària Missionera que dirigeix l’Escola de Kudielela a Vila Matilde, ens acaba d’informar que el Telinho un dels alumnes de l’Escola, ahir a la nit es va morir de malària. Malgrat va anar a l’hospital i van donar-li la medicació per al paludisme, estava molt malament i no el van poder salvar. La Lolita ens ha explicat que ara hi ha molta malària a la zona, de fet com tots sabeu les nostres Mercedàries Missioneres tenen en el seu «Posto de Saude» un laboratori específicament preparat per detectar el paludisme, perquè  Malange és zona palúdica. I tenen una farmàcia on poden dispensar hidroxicloroquina, el medicament per a la malària. Tots recordareu que va ser un dels Projectes que es van duu a terme fa anys per la necessitat que hi havia d’acondicionar el «Posto de Saude» de les nostres Mercedàries Missioneres de més possibilitats mèdiques, en un lloc on els hospitals són molt precaris i en una terra, la Terra Africana, on la mort està sempre tan a prop.

Tots els alumnes i professors de l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas, els Kudielela de l’Orfenat i la Comunitat de les nostres Mercedàries Missioneres avui estan molt tristos per la mort del Telinho i resen per  ell i la seva família.

Desde l’ONG Mans Mercedàries volem donar el condol a la família del Telinho i a tota la Missió de Vila Matilde, i ens sumem a les pregàries pel Telinho i els seus familiars.

Hem volgut compartir amb vosaltres aquesta trista notícia perquè la Lolita ens ha demanat que preguem pel Telinho i us ho fem extensiu a tots vosaltres, ja que tots formem part d’aquesta GRAN FAMÍLIA DE KUDIELELA

ADEUS TELINHO

QUE A SUS ALMA DESCANSE EM PAZ

No Comments

Post a Comment

Translate »