Juliaveganails amb Kenya

El «Saló d’Ungles» JULIA VEGA NAILS de Sant Andreu de la Barca, col·labora a partir del mes d’octubre fins a finals de desembre amb la nostra ONG amb l’Euro Solidari per a Kenya.

Durant aquest temps, donaran un euro a MANS MERCEDÀRIES per cada client que entri a fer-se qualsevol servei en el seu «Saló d’Ungles».

La Julia ha muntat al seu establiment una exposició fotogràfica del Projecte de la 2a Fase de la Construcció de l’Escola LUTGARDA d’Ongata Rongai de Kenya amb les fotografies cedides per l’ONG Mans Mercedàries. Ha volgut ambientar l’espai del seu «Saló d’Ungles» amb les imatges de les nenes i nens del Centre Lutgarda perquè totes les persones que vagin a utilitzar el servei del seu Saló, puguin veure com l’escola d’Ongata Rongai s’està construïnt gràcies a l’ajut de moltes mans solidàries.

Per a l’ONG Mans Mercedàries és molt important que persones com la Júlia ajudin de manera desinteressada els nostre Projecte, ja que es necessiten recollir molts diners per acabar aquesta escola.

Des de l’ONG Mans Mercedàries donem les gràcies a la Júlia per la seva acció solidària i a la Keli Pereira, sòcia i padrina de l’ONG, que ha col·laborat amb ella en aquesta acció solidària.

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR!

No Comments

Post a Comment

Translate »