INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 20 ANYS ONG MANS MERCEDÀRIES I ASSOCIACIÓ D’EXALUMNES DEL COL·LEGI LA MERCÈ DE MARTORELL

El passat dijous dia 29 de novembre, es va fer la inauguració de l’Exposició Fotogràfica  dels 20 Anys de l’ONG Mans  Mercedàries i també de la fundació de l’Associació d’Exalumnes del Col·legi la Mercè de Martorell, a la sala d’Exposicions del Círcol.

La Regidora de Cooperació, Míriam Riera va obrir l’acte felicitant i agraint a l’ONG Man

s mercedàries i també a l’Associació d’Exalumnes de la Mercè, tots aquests 20 anys de treball i d’esforços. Va voler remarcar la gran tasca solidària de Mans Mercedàries amb els seus projectes per totes les Missions Mercedàries d’ Angola, de Moçambic, de Kènya, de Filipines, d’Equador, de Guatemala, de Perú, d’Haití…  I va encoratjar a tots els membres de l’ONG a continuar treballant per la Solidaritat que tanta falta fa al món, va dir la regidora de Cooperació.

Tot seguit la Presidenta de l’Associació d’Exalumnes de la Mercè, va agrair a totes aquelles persones que es volen mantenir properes al Col.legi i formen part  de l’Associació. va parlar de les activitats que es realitzen, recalcant que són obertes a tot el poble de Martorell, donant, d’aquesta manera,  un servei al poble.

 

A continuació el President de l’ONG Mans Mercedàries, Ton Toset, va començar agraint a totes les persones que amb les seves mans solidàries han ajudat als Projectes de l’ONG, va explicar quins van ser els inicis de l’ONG Mans Mercedàries, va parlar de la leproseria de N’Kondedzi, lloc d’origen de l’ONG, de la Mercedària Missionera Maria Felisa Martín, que ens va demanar als voluntaris que «denunciéssim la misèria de l’Àfrica» i que » els nostres ulls fossin testimoni i denúncia de les injustícies que passen a Àfrica»…..així va començar a caminar l’ONG Mans Mercedàries.

També es va referir al vincle entre l’ONG i l’Associació d’Exalumnes en el moment de les dues fundacions, i va agrair molt el suport rebut de familiars, amics, i de l’Ajuntament de Martorell des de sempre. Poc a poc, va dir «molta gent s’ ha anat incorporant a l’ONG, gent d’altres llocs perquè  ha conegut els nostres projectes i també altres Ajuntaments com el de Sant Feliu de LLobregat i Abrera.

Finalment l’acte va acabar amb les paraules de l’Alcalde de Martorell felicitant i agraint tota la gran tasca feta durant aquests 20 Anys d’ONG Mans Mercedàries, i va dir que per a Martorell era molt important tenir Associacions  que treballessin per la solidaritat.

Quan va acabar l’Acte es va fer lliurament de la plata de Mans Mercedàries a l’Alcalde de Martorell, la Regidora de Cooperació i també al Regidor de Cultura (Sergi Corral).

Tots els presents convidats a l’acte vam acabar amb un berenar preparat per les tècniques de Cooperació, la Sílvia i la Mar,  menjant coca i brindant amb cava per aquests 20 Anys d’ONG Mans Mercedàries i Associació d’Exalumnes.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volen donar les gràcies a totes les persones que durant aquest 20 Anys ens  heu fet suport i heu col·laborat amb els nostres Projectes.

MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES MANS MERCEDÀRIES

Àlbum de fotos

 Notícia amb àudio del Canal de Notícies de l’Ajuntament de Martorell

No Comments

Post a Comment

Translate »