INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL 25 ANYS DE L’ONG MANS MERCEDÀRIES AL CÍRCOL DE MARTORELL

L’ONG Mans Mercedàries us volem informar  que el dimarts dia 2 d’abril a les 7h de la tarda, a la  Sala d’Exposicions del Círcol de Martorell, ha tingut lloc la inauguració de l’Exposició Fotogràfica dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries.

Ha obert l’acte d’inauguració el Ton Toset, President de l’ONG Mans mercedàries que ha agraït el suport rebut de socis/es, padrins/es durant aquests 25 Anys; també ha donat les gràcies a totes les Entitats Col·laboradores amb els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries; ha donat les gràcies  a particulars i als botiguers/es solidaris que sempre ens recolze,i ha volgut fer un agraïment especial a l’Ajuntament de Martorell per ser al nostre costat durant els 25 Anys, i també ha donat les gràcies a l’Ajuntament de Sant Feliu pels anys de suport.

En aquest agraïment, l’ONG Mans Mercedàries hem regalat la plata de ceràmica de l’ONG Mans Mercedàries a l’Alcalde de Martorell, sr. Xavier Fonollosa i a la Regidora de Cooperació i Participació Ciutadana la sra. Àngels Soria. També hem volgut fer un reconeixement especial a la Sílvia Companyó, a la Mar Blanco i tot l’Equip de la Regidoria de Cooperació, i també els hi hem regalat la plata de ceràmica de l’ONG Mans Mercedàries.

L’Alcalde de Martorell, sr. Xavier Fonollosa, ha felicitat tots els membres de l’ONG Mans mercedàries per aquests 25 Anys de Projectes Solidaris a les Missions de les nostres Mercedàries Missioneres arreu del món. I ha volgut remarcar que l’ONG Mans Mercedàries és una «ONG nostra, del poble de Martorell».

En aquesta Exposició Fotogràfica, s’ha pogut  fer un tomb pels Projecte i Camps de Treballs  dels 25 Anys de l’ONG Mans Mercedàries, i també s’ha pogut veure quins són els llocs d’actuació de l’ONG Mans Mercedàries: l’Orfenat de Kudielela, el Lar Tiberíades de Katembe, les àvies i avis de Vila Matilde, els leprosos de N’Kondedzi, les nenes i nens amb desnutrició severa de N’Kondedzi i les famílies que viuen en situació de pobresa reben ajut de  l’ONG Mans Mercedàries; també s’han pogut conèixer les noies i nois que tenen Beques d’Estudis amb l’ONG Mans Mercedàries i els que ja han acabat els seus estudis.

També s’han pogut veure els vídeos dels diferents Camps de Treball, que representaven un resum de la feina feta durant aquests 25 Anys.

Avui s’hi han aplegat  moltes persones que formen part de l’ONG Mans Mercedàries: socis/es, padrins/es, Col·laboradors i Entitats, Voluntaris/es dels diferents Camps de Treball, i amics i amigues de l’ONG Mans Mercedàries; i també els nostres mitjans informatius, el Jaume de Radio Martorell i la Rosa de Martorell TV. I després d’haver fet un tomb per l’Exposició dels 25 Anys, tothom ha pogut veure la gran feina feta gràcies a moltes Mans Solidàries, moltes Mans Mercedàries durant aquests 25 Anys.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Fernando Sancho Ruiz

    abril 2, 2024 at 9:46 pm Responder

    Enhorabuena a todos los colaboradores y donantes . un orgullo ser socio de la ONG Manos Mercedarias. un abrazo para todo el grupo.👏👏👏👏👏👏👏

Post a Comment

Translate »