Gran èxit a la xerrada del 24è Camp de Treball de l’ONG MANS MERCEDÀRIES

Ahir, 21 de setembre, es va fer la xerrada presentació amb passi d’audiovisuals del 24è Camp de Treball ANGOLA’18 al Centre Cultural de Martorell.

L’acte va començar amb els agraïments a tots els padrins, socis i col·laboradors que ens estan ajudant a tirar endavant el Projecte de Construcció de l’Escola IRMA PALACIOS a Luanda. Escola per a nenes i Centre d’Alfabetització i Promoció de la Dona. També es va fer un agraïment especial al nostre Ajuntament de Martorell pel gran suport rebut, així com també a Mans Unides per la seva subvenció que ha permès finalitzar l’Escola Kudielela de Montserrat Vilanova Puertas de Malanje.

    

L’Acte va continuar amb els agraïments de la Josefina Cortadella, la Mercedària Missionera responsable de la Missió de Malanje. Vam aprofitar aquests agraïments per donar un regal de l’artesania d’Angola  al nostre Alcalde de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa; a la nostra Regidora de Cooperació, Sra. Míriam Riera; a la Presidenta de Mans Unides, Sra. Teresa Gisbert; i a l’Equip de Tècniques de Cooperació de l’Ajuntament de Martorell, Sra. Sílvia Companyó, Sra. Mamen Castillo i Sra. Mar Blanco. Tot seguit, el Sr. Xavier Fonollosa va adreçar unes paraules als membres de l’ONG Mans Mercedàries i a tot el públic en general.

Els set voluntaris vam explicar el 24è Camp de Treball seguint les imatges del Power Point de presentació, i finalment es va acabar la visualització del Projecte amb un vídeo on es podien veure totes les activitats realitzades.

Quan va acabar l’acte, es van repartir els sobres per als padrins i padrines. Cada sobre tenia la fotografia del nen apadrinat, la foto del nen amb els padrins i un dibuix o una carta segons l’edat de cada Kudielela. Aquest sobre era l’agraïment dels nens cap als seves padrines i padrins.

Moltes gràcies al nombrós públic que vau poder venir a la nostra xerrada i moltíssimes gràcies a totes les persones que ens heu ajudat tant.

ENTRE TOTS FEM EL MÓN UNA MICA MÉS JUST

En aquest enllaç podeu accedir a la notícia publicada al Butlletí Setmanal de Martorell  on podreu, a més, escoltar uns àudios de la Josefina, la Montse i el Xavier Fonollosa.

Cortadella: “Eduquem, vestim i alimentem infants, però també els ensenyem a ser crítics”

No Comments

Post a Comment

Translate »