Graduació de 4 joves de la Missió de Bagong Silang – Manila (Filipines)

El passat mes d’abril es van graduar alguns joves de la missió de Bagong Silang – Manila (Filipines), quatre d’ells ho van fer possible gràcies als ajuts que reben per mitjà de l’ONG Mans Mercedàries.

Els joves graduats i les seves famílies estan molt agraïts i  han volgut compartir la seva joia amb nosaltres.

Les Mercedàries de Bagong Silang ens han demanat que us transmetem aquest missatge:

«Les Germanes Mercedàries Missioneres estem molt agraïdes per l’ajut prestat a aquests joves, i amb ells, les seves famílies que per elles mateixes no haguessin pogut oferir aquests estudis superiors als seus fills degut a la seva situació econòmica. La graduació d’aquests joves motiva a d’altres a estudiar i a mirar el seu futur amb esperança.

Moltes gràcies per col·laborar en l’alliberació d’aquests joves i per oferir-los la oportunitat d’una educació i formació per les seves vides.

Que el Senyor us beneeixi sempre.»

 

Els joves ens van enviar un arxiu amb les seves fotografies i un missatge:

REGIE ANN BUGAO MONDELO

GRADUADA EN FILOLOGIA ANGLESA

 Estimats patrocinadors:

Gràcies per totes les ajudes que ens heu donat  per acabar els nostres estudis. Gràcies per ajudar-nos sempre no només econòmicament sinó també mentalment i espiritualment. Sempre prego per la vostra seguretat i benedicció. Que Déu us beneeixi. Una vegada més, moltes gràcies. 🙂

 

 

JOHN ANGELO H GONATO

GRADUAT EN INFORMÀTICA

 Estimats patrocinadors:

Gràcies per recolzar-me en totes les meves necessitats en els meus estudis perquè soc oficialment  un Graduat universitari. I perquè tots els meus somnis s’estan fent realitat, espero que algun dia ens puguem trobar y pugui donar-vos les gràcies personalment. Moltes gràcies i que Déu us beneeixi tots 🙂

 

 

JHON CHRISTOPHER TORELINO

GRADUAT EN FILOLOGIA ANGLESA

 Estimats patrocinadors:

 Estic molt agraït pel suport que em veu donar. Era com un cec, però ara puc veure perquè ara puc tenir un futur i puc donar suport a la meva família. M’heu ajudat a tenir una porta oberta a la meva vida. Si una persona no té estudis, la vida es converteix en una gran dificultat i, a través de les germanes mercedàries, m’heu donat una vida millor.

Moltes gràcies, que Déu continuï beneint-vos en el vostre cor obert als altres.

 

 

REVIELYN NAVACILLA

GRADUADA EN MAGISTERI

 Estimats patrocinadors:

Déu m’ha donat a vosaltres en la meva vida. Sense vosaltres, podria ser com una persona perduda sense lloc on anar, sense futur. Ara puc somriure perquè hi ha esperança en la meva vida. Treballo i camino amb dignitat; soc capaç de recolzar els meus pares, els meus germans, tot pel vostre cor generós i compartir amb mi i amb la meva família per a la nostra vida bona i millor. Ha estat una benedicció per a mi poder estudiar a la universitat i graduar-me. Des del fons del meu cor, moltes gràcies. M’agradaria que altres tinguessin la mateixa oportunitat.

Que Déu us beneeixi tots.

 

DEAR SPONSOR:

 

God has given me you in my life who. With ought you, I could be like a lost person with nowhere to go, with no future. Now I can smile because there is hope in my life. I work and walk with dignity; be able to support my parents, my siblings, all because of your generous heart and sharing with me and my family for our good and better life. It is a blessing to me to be able to study the college, be graduated. From the bottom of my heart, thank you very much. I wish other could have the same opportunity.

May God bless you all.

No Comments

Post a Comment

Translate »