GRÀCIES «MANUALIDADES DE MADERA» PER LA VOSTRA SOLIDARITAT

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Irene Rojano exalumna del Col·legi la Mercè de Martorell, sòcia i col·laboradora de l’ONG Mans Mercedàries i al José Ortiz també col·laborador de la nostra ONG, per la seva solidaritat i generositat amb Kenya.

La Irene Rojano i el José Ortiz són des de fa molt anys col·laboradors amb els Projectes de l’ONG Mans Mercedàries. Des del Club de Bàsquet la Mercè de Martorell, Club del qual ells formen part, sempre han organitzat Jornades Solidàries de Bàsquet per aconseguir fons per als Projectes de  l’ONG Mans Mercedàries.

Ara la Irene i el Jose han volgut ajudar Kenya a través de «Manualidades de Madera», i ens han fet donació de gran quantitat de magnètics i clauers de Fusta Natural, que han fet ells, amb imatges de Kenya i amb el logo de l’ONG Mans Mercedàries. Tots aquests productes que ens han regalat es posaran a la Parada Solidària de l’ONG el dia del Concert Solidari que la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Martorell ens farà per Kenya el dia 25 d’abril a les 7h de la tarda  al Teatre el Progrés.

Tothom que vulgui adquirir Magnètics i Clauers Solidaris ho pot fer el dia del Concert Solidari o bé contactant a l’Instagram de «Manualidades de Madera» @manualidades.demadera. Tots els donatius que rebrem per als clauers i magnètics aniran destinats a Kenya per tal d’acabar el Projecte.

Si esteu interessats en tenir qualsevol d’aquests productes personalitzats per a vosaltres no dubteu de posar-vos en contacte amb la Irene i el Jose a l’Instagram de @manualidades.demadera.

MOLTES GRÀCIES IRENE I JOSE PER LA VOSTRA GENEROSITAT

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »