FUTBOL SOLIDARI PER MOÇAMBIC A CASTELLVÍ DE ROSANES

àlbum de fotos

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies al Carles Pujol soci de l’ONG Mans Mercedàries,  exalumne del Col·legi la Mercè de Martorell i a tot el seu staf organitzatiu; a l’Alcalde de Castellví de Rosanes el sr. Adrià Camino, al Regidor d’Esports el sr. Sergi Busquets,  i a tot l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, per la jornada de Futbol Sala Solidari que han organitzat per ajudar a Moçambic.

Ahir dissabte dia 16 de setembre, va tenir lloc a Castellví de Rosanes, una lligueta de Futbol Sala Solidària per ajudar el Projecte del Centre d’Aules de Moçambic. Projecte que durà a terme l’ONG Mans Mercedàries en el seu 30è Camp de Treball.

A primera hora del matí tots els equips inscrits en aquesta lligueta solidària de futbol, van anar arribant a la Pista Poliesportiva de Castellví de Rosanes.

 Durant tot el matí i tota la tarda la pista es va omplir de jugadores i jugadors de futbol i de famílies i amics que venien a animar els partits d’aquesta lligueta solidària. Una Jornada Solidària on tothom va saber compartir amb alegria i solidaritat tots els partits de la competició.

A l’hora de dinar, «macarronada» popular, uns macarrons deliciosos que tothom vam poder recollir al punt de bar-restaurant de la Pista Poliesportiva.

L’ONG Mans Mercedàries vam voler agrair al Carles Pujol i al Regidor d’Esports de l’Ajuntament  de Castellví de Rosanes el sr. Sergi Busquets , aquestes jornades solidàries de futbol i els vam regalar «un pensador» per a cadascun d’ells, que representa el símbol d’Angola, lloc on hem fet el darrer Camp de Treball.

També vam poder  posar la nostra Parada Solidària amb les samarretes dels 25 Anys i l’exposició fotogràfica dels nostre Projectes.

Al final de la jornada es van lliurar les medalles de la Lligueta de Futbol Solidari, es va posar una pantalla gegant per tal de poder veure el partit del Barça…i finalment la jornada va durar fins ben entrada la matinada amb música i ball. A les quatre de la matinada la Jornada Solidària es va donar per finalitzada.

Ha estat una Jornada Solidària de futbol, plena de jugadores i jugadors, famílies i amics i sobretot plena de solidaritat.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem aprofitar per fer un agraïment molt especial a tot l’equip que ha organitzat les Jornades Solidàries de Futbol Sala per Moçambic al costat del Carles Pujol i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament  de Castellví de Rosanes el sr. Sergi Busquet , ja que van saber treballar en equip de manera solidària per aconseguir que la jornada de Futbol Sala Solidari fos un èxit, van buscar informació sobre l’ONG Mans Mercedàries i van penjar cartells informatius per la Pista d’Esports per tal de fer difusió dels Projectes de l’ONG Mans Mercedàries.

També volem donar les gràcies  a totes les jugadores i jugadors solidaris d’aquesta lligueta de futbol per Moçambic, i naturalment, també volem aprofitar per donar les gràcies a tot el públic que va assistir al Futbol Solidari per Moçambic i va passar a fer el seu donatiu solidari a la nostra parada adquirint algun dels productes de l’ONG Mans Mercedàries.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES CARLES I EQUIP DE VOLUNTARIS/ES

MOLTÍSSIMES GRÀCIES AJUNTAMENT DE CASTELLVÍ DE ROSANES

MOLTÍSSIMES GRÀCIES JUGADORES I JUGADORS

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »