Fira de Santa Llúcia del Barri Rosanes de Martorell

Avui, 16 de desembre, la Fira de Santa Llúcia s’ha instal·lat al barri  Rosanes de Martorell.

Com cada any, l’ONG MANS MERCEDÀRIES hem participat amb la nostra Paradeta Solidària.

Han estat molts els amics i amigues que s’han acostat a la nostra paradeta, han fet la seva aportació solidària i s’han emportat a casa seva el nostre cava, samarretes, polseres… A més, com sempre, la nostra paradeta ha estat punt de trobada on hem pogut compartir xerrada, somriures i els bons desitjos del Nadal.

 

Entre els amics que ens han visitat, com cada any, hem comptat amb la presència del Xavi Fonollosa, alcalde de Martorell, i altres regidors del nostre Ajuntament, que sempre son al nostre costat.

També hem contat amb la companyia de les nenes i nens de 3r d’ESO de l’escola LA MERCÈ de Martorell, que venien les coques, galetes, magdalenes… que havien preparat a casa per al seu Viatge d’Estudis a Irlanda.

Donem les gràcies a totes i tots els que heu col.laborat amb nosaltres i heu fet que avui, un cop més, haguem viscut una meravellosa Fira de Santa Llúcia. Especialment volem agrair a l’Associació de veïns del barri Rosanes per convidar-nos un any més a participar a la Fira i els felicitem per l’organització d’aquesta Tradicional FIRA DE SANTA LLÚCIA DEL BARRI ROSANES.

Àlbum de fotos

No Comments

Post a Comment

Translate »