FINALITZA LA CAMPANYA DE LLET I SUCS DE FRUITA PER A L’ESCÓ

Avui s’ha acabat la campanya de recollida de llet i de sucs de fruita per al Casal ESCÓ del barri del Raval de Barcelona.

Com cada any la Fundació ESCÓ organitza casals d’estiu per a nenes i nens de famílies amb pocs recursos econòmics. Aquesta canalla es passen tot l’estiu fent jocs, tallers i diverses activitats  en aquests Casals, allà mateix poden esmorzar, dinar i berenar.

Per aconseguir els aliments necessaris per als Casals, son molts els Centres, Entitats i Empreses que col·laboren cada any fent recollides solidàries. La nostra Escola la Mercè de Martorell i l’ONG Mans Mercedàries, col·laborem any rere any amb la llet i els sucs de fruita dels esmorzar dels nens i nenes del Raval.

Aquest darrer mes de juny han estat molts alumnes i famílies que han portat llet i sucs, i també els alumnes de 4t d’ESO han fe una aportació especial amb un gran remanent de sucs de fruita que tenien de la venda per al seu viatge a Itàlia.

Des de l’ONG Mans Mercedàries i des de l’Escola volem donar les gràcies a totes les Famílies Solidàries que heu pogut portar llet i sucs de fruita per al Raval.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM.

No Comments

Post a Comment

Translate »