FESTIVAL SOLIDARI «ROLA & CROL» PER ÀFRICA

L’ONG Mans Mercedàries dóna les gràcies a la Carmen Santaliestra exalumna del Col.legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, a la Núria Santaliestra exalumna i professora del Col·legi «Nuestra Señora de la Merced» de Zaragoza i padrina de l’ONG Mans Mercedàries, a la Natàlia Arce padrina de l’ONG Mans Mercedàries i a tot l’Equip «Safari&Crucero con Poesillas de Carmen Santaliestra»,  pel Festival Solidari «Rola & Crol» que han fet per Àfrica.

El dia 28 de desembre a la Sala Venecia de Zaragoza, la Carmen Santaliestra va presentar el seu nou llibre «Rola & Croll». La Polifacètica Carmen Santaliestra, escriptora, compositora, cantant, i artista de les manualitats; ha volgut fer una presentació del seu Conte Inclusiu «Rola & Crol» amb una representació de teatre on els seus personatges han cobrat vida per explicar la inclusió de les persones, un conte que vol aconseguir que tots els individus o grups socials puguin tenir les mateixes igualtats i oportunitats per a realitzar-se com a individus, i per ser com són.  En aquesta representació teatral del Conte «Rola & Crol» també va aprofitar la Carmen per fer un Concert-Recital de les seves cançons.

Al Festival Solidari «Rola & Crol» per Àfrica, la Carmen va posar a la venda el seu conte de «Rola & Crol» i una part dels guanys  els ha donat a l’ONG Mans Mercedàries per ajudar Àfrica. També es va fer un sorteig de regals entre les nenes i nens que van participar com a artistes a l’obra, entre totes les persones que van ajudar amb l’obra i els decorats i també entre les persones que van comprar el Conte Inclusiu «Rola & Crol»

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible aquest Festival Solidari «Rola & Crol per Àfrica.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

1 Comment
  • Carmen Santaliestra

    diciembre 29, 2022 at 6:09 pm Responder

    ¡Muchísimas gracias por ser fuente de inspiración, voluntari@s de ONG Mans Mercedàries!

Post a Comment

Translate »