FESTA D’ANIVERSARIS A L’ESCOLA LUTGARDA D’ONGATA RONGAI-KENYA

L’ONG Mans Mercedàries volem compartir amb tots vosaltres les fotografies que la Floriana Antonio, la Provincial de Kenya i de Moçambic, ens acaba d’enviar de la Festa d’Aniversaris de curs de les nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai de Kenya.

És un costum a les escoles de Kenya, de celebrar els aniversaris dels/ les  alumnes en una gran festa de trimestre, on s’agrupen les persones que celebren en dates similars els seus aniversaris, i on hi participa tota l’Escola,  agrupant  tots els alumnes que celebren el seu aniversari durant aquell temps de curs.

En aquestes imatges podeu veure 10 nenes i nens de l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai i els Super Pastissos que han fet les seves famílies i han portat a l’Escola per poder-los compartir amb tot el Col·legi.

L’estiu passat les Voluntàries i Voluntaris del  26è Camp de Treball també vam poder assistir  a una d’aquestes «macro festes» d’Aniversaris amb tota l’Escola.

Com tothom recordareu, aquest curs hi ha molts més nens i nenes  a l’Escola Lutgarda, já que el primer pis de l’Edifici que vam acabar l’estiu passat ja té espai per les classes de 1r, 2n, 3r i 4t de Primària, i la planta baixa té les aules de P/3, P/4 i P/5. Ara hi ha un  total d’uns 210 alumnes aproximadament.

Esperem que quan acabem les obres aquest proper estiu amb les Voluntàries i Voluntaris del 28è Camp de Treball, quedi finalment tota l’Escola acabada i es pugui fer la inauguració que tota l’Escola ja està preparant amb molta il·lusió.

Compartim aquestes fotografies amb totes i tots vosaltres perquè és entre totes les Mans Solidàries, totes les Mans Mercedàries que hem estem aconseguint finalitzar  l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai-Kenya.

I des de l’ONG Mans Mercedàries aprofitem per felicitar totes les nenes i nens que celebren els seus aniversaris i també a les Sister of Mercy, l’Equip Directiu i l’Equip Docent del Centre per la gran tasca educativa i social que fan a l’Escola Lutgarda d’Ongata Rongai.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UM MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »