FEM EQUIPATGES SOLIDARIS PER A ANGOLA’23

Avui  diumenge dia 15 de gener,la Clàudia, el Xavi, la Sheila, la Laia, la Blanca, l’Aina, el Ton i la Montse; les Voluntàries i Voluntaris que anirem a fer el 29è Camp de Treball a Angola el proper estiu, ens hem reunit a la Regidoria de Cooperació per començar a omplir els Equipatges Solidaris que portarem a Kudielela i a Luanda el proper mes de juliol, amb l’ajut del Carles i la Montse , els pares de l’Aina i padrins de l’ONG Mans Mercedàries. La Núria i la Marta avui no han pogut ser-hi, per treballs de la Universitat.

En aquests Equipatges Solidaris hem pogut posar tot el material que moltíssimes persones ens heu donat de manera solidària,

Hem pogut col·locar a les nostres bosses: roba, sabates, material esportiu, material escolar, ordinadors portàtils, ulleres, medicaments i  moltíssims peluixos. I també els peluixos que l’Aina ens ha portat avui mateix.

Tot aquest Material Solidari serà per als nens de l’Orfenat Kudielela de Vila Matilde-Malange, i per a les nenes de l’Escola Irma  Palacios de Luanda. També portarem regals pera a les nostres «Irmas»( les nostres mercedàries Missioneres d’Angola), per als avis i àvies de Vila Matilde i per a la gent més necessitada del barri.

L’ONG Mans Mercedàries us volem donar les gràcies a totes les persones que ens heu pogut fer aquestes donacions de Material Solidari.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTHOM

ENTRE TOTS FEM UN MÓN MILLOR

No Comments

Post a Comment

Translate »