EXPOSICIÓ MOÇAMBIC’19 ALS 30 ANYS DE FINQUES ROSANES

        

 Amb motiu de la celebració dels 30 anys de Finques Rosanes, la Rosa de la Rosa i l’Alfons Raventós, propietaris de Finques Rosanes i socis de l’ONG Mans Mercedàries, han volgut fer un acte de difusió solidària dels projectes de la nostra ONG; per la qual cosa ens han deixat tot l’espai de Finques Rosanes per fer l’exposició MOÇAMBIC’19 des d’avui 18 de novembre fins el 13 de desembre. També han suggerit de tenir la guardiola de l’ONG per tots aquells clients que vulguin fer un donatiu solidari per a Kenya, lloc on l’ONG Mans Mercedàries farà el seu 26è Camp de Treball el proper estiu 2020.

Durant tots aquests dies, totes les persones que vulgueu veure l’exposició del Camp de Treball fet a Moçambic al passat estiu, teniu l’oportunitat de veure algunes imatges de Katembe, Beira i N’Kondedzi. I totes aquelles persones solidàries que pugueu fer un donatiu a la guardiola de l’ONG, servirà per finançar el Projecte d’enguany que és la Construcció de la 2a Fase de l’escola Lutgarda a Ongata Rongai – Nairobi.

Des de l’ONG Mans Mercedàries volem donar les gràcies a la Rosa, l’Alfons i a tot l’equip de Finques Rosanes per la seva solidaritat, i volem aprofitar per felicitar aquests 30 ANYS de FINQUES ROSANES.

Moltes gràcies!  Entre tots fem un món millor!

No Comments

Post a Comment

Translate »